Rad produbio krizu Jagodine

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.05.2015.
19:21
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rada upisali su osmu prolećnu pobedu u okviru 27. kola dok je Jagodina novim porazom došla u poziciju da na tri kola pre kraja šampionata strepi za opstanak.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 27. kola Jelen Superlige odigrana je na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici gde su fudbaleri Rada ugostili ekipu Jagodine.

"Građevinari" su dobili i sedmu uzastopnu utakmicu na domaćem terenu a konačan rezultat današnjeg duela sa Jagodinom bio je 1:0 (1:0) za ekipu Milana Milanovića.

Sjajnu seriju na domaćem terenu Rad je nastavio zahvaljujući pogotku Bogdana Mladenovića koji je u 21. minutu iskoristio dodavanje Vladimira Rodića i sa 18 metara zakucao loptu u mrežu Nikole Perića.

Domaćin je u nastavku susreta imao više prilika da trijumf učini ubedljivijim ali se ispostavilo da je pogodak mladog Mladenovića bio dovoljan da Rad ubeleži nova tri boda.

Fantastično deluje podatak da su "Građevinari" dobili svih sedam utakmica prolećnog dela šampionata koje su igrali na domaćem terenu, a šta tek reći na to da su na sedam mečeva postigli 11 golova i primili samo jedan!

Takav učinak doveo je ekipu Milana Milanović na deobu pete pozicije sa 40 osvojenih bodova, dok je Jagodina novim porazom produbila krizu u kojoj se odavno nalazi.

"Ćurani" posle večerašnjeg poraza zauzimaju jedanaestu poziciju na tabeli sa samo pet bodova više u odnosu na Donji Srem koji bi u datom trenutku igrao baraž za opstanak u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke