Rad dobio novog trenera

Autor: Beta Beta
petak 23.08.2019.
14:48
Izvor: Beta

Novi šef struke zvanično predstavljen u Radu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad saopštio je danas da je novi trener tog kluba Dragan Radojičić.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam došao u klub s velikom tradicijom. Iako se Rad trenutno ne može pohvaliti nekom dobrom pozicijom, siguran sam da ćemo zajedno poboljšati sve segmente", rekao je Radojičić, objavljeno je na Instagram profilu kluba s Banjice.

Rad je, nakon četiri odigrane utakmice, na 14. mestu na tabeli Super lige Srbije sa samo tri osvojena boda.

"Mogu da obećam žestoku borbu za svaku loptu, za svaki aut, za svaki gol i to je ono što od mene možete da očekujete, a u tome sam siguran da će pomoć pružiti kako igrači, tako i jedni od najboljih navijača u zemlji, od kojih očekujem da budu fantastični kao i do sada i da budu neizmerna podrška i vetar u leđa timu", rekao je Radojičić.

Fudbaleri Rada u narednom kolu domaćeg šampionata dočekuju Mačvu. Taj meč je na programu sutra od 20.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 23.08.2019
16:14

Kako zvezda vrti svoje ljude po filijalama svojim: Radojičić iz Proletera u Rad, Božičić u Radniku, smene Božičića, a dovedu Vanića koji je bio u Metalcu, Aničić ode iz Mačve u Voždovac valjda, Lalatović iz radničkog u Vojvodinu, a Kosanović iz Napretka u radnički, dok u međuvremenu Krunić iz Čukaričkog ode u radnički gde je već smenjen i čeka novu klupu. Svojevremeno je i Antić sa mesto predsednika dinama prešao na mesto trenera radničkog, pa odatle otišao na klupu dinama, a u Spartaku se vratio Gaćinovć. Čovek ne može da se seti svih njihovih, a kamoli svih promena, a Kosanović se još čudi što ne može da bude trener Partizana, pa zaista je još samo Partizan ostao bez zvezdinog čoveka na njegovoj klupi.