Putinčanin: "Čukarički i Radnički najveća pretnja u borbi za Evropu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.01.2018.
18:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler novosadske Vojvodine Marko Putinčanin smatra da će njegovom timu na proleće najveći konkurenti u borbi za Evropu biti ekipe Čukaričkog i Radničkog iz Niša.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nalaze se u Antaliji gde sa stručnim štabom koji predvodi Ilija Stolica rade na brušenju forme za nastavak sezone.

Momak koji je ove zime stigao na "Karađorđe" na insistiranje novog šefa struke kaže da za sada sve teče po planu i da su ga saigrači odlično prihvatili.

"Za sada sve ide u dobrom smeru i prvi utisci su mi fenomenalni. Momci iz ekipe su me prihvatili odlično, dok sam sa stručnim štabom već imao priliku da sarađujem. Dobro smo radili tokom ova tri dana. Juče smo imali utakmicu koja se neslavno završila, ali mislim da nije ništa strašno", kaže Marko Putinčanin.

Najiskusniji u Vošinom timu progovorio je i o ambicijama ekipe tokom prolećnog dela sezone. Borba za Evropu i trofej u Kupu biće prioriteti Novosađana.

"Imamo dva cilja ispred sebe i mene raduje to što su oni tako visoki, jer generalno u životu, da bi nešto ostvarili, ljudi moraju imati velike ambicije. Mislim da su oba cilja ostvariva i da samo treba da se fokusiramo na ono što stručni štab traži od nas, odnosno da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i bolje i da pobeđujemo", dodao je Putinčanin.

Vojvodina je prvi deo sezone završila na osmoj poziciji superligaške tabele ali za trećeplasiranim Spartakom zaostaje samo sedam bodova. Ukoliko tu razliku umanji do kraja ligaškog dela sezone nema sumnje da će u plej-ofu biti dosta zanimljivije jer dolazi i deljenje bodova.

"Ima dosta ekipa koje žele da budu na mestu koje vodi u Evropu i sigurno će nam biti teško, a mislim da će nam najveća pretnja biti od Čukaričkog i Radničkog iz Niša. Očekuje nas velika borba, ali treba da budemo usredsređeni samo na naš kvalitet i mogućnosti", zaključuje Putinčanin.

Prvi takmičarski meč fudbaleri Vojvodine odigraće 17. februara protiv Voždovca, a do tada ih čeka još dosta mukotrpnog posla u sklopu priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Sandra Milivojevic
Tuesday, 30.01.2018
13:42

Prijateljska utakmica pocinje u 15:00 Maribor - Vojvodina nnhttps://www.youtube.com/watch?v=5N8V-xA9Tjc