Puškarić zna šta će odlučiti derbi Superlige, progovorio i o "blatu i njivama"...

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.10.2019.
15:58
Izvor: Beta

Sada je situacija mnogo bolja.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Odlučiće dispiclina i koncentracija. Igramo slično, napadački, mislim da će nijanse prevagnuti. Isto tako, smatram da ni jedan tim neće dominirati tokom čitavog meča. Nama mnogo znači činjenica da smo neke od prethodnih mečeva dobijali u finišu, ali isto tako znali smo i da odbranimo rezultat kad je trebalo. Protiv Vojvodine ćemo igrati pod većim pritiskom, tabela sve govori o kvalitetu Novosađana", rekao je Puškarić za klupski sajt.

Čukarički će sutra na svom stadionu dočekati Vojvodinu u derbiju 12. kola Superlige Srbije.

"Ne čude me uopšte igre i rezultati koje Vojvodina ostvaruje ove sezone. To se i očekuje od takvog kluba, da uvek bude u vrhu. Znam ko ih vodi, dobro poznajem stručni štab i većinu igrača, poseduju ogroman kvalitet, ali i dobru organizaciju unutar kluba", rekao je Puškarić koji je nastupao za "lale" u periodu od 2014. do 2017. godine.

On je dodao da je očekivano da mlada ekipa poput Čukaričkog ima oscilacije u igri, ali da "brđani" to do sada nisu ispoljili.

Puškarić je ocenio i da je još uvek rano govoriti o raspletu u Superligi Srbije.

"Pet timova je u dva-tri boda razlike, ali još je rano, bez obzira što se napravila ta podela. Mislim da je ta razlika za sada samo sticaj okolnosti, ne mora ništa da znači, bilo je slično i prethodnih sezona. Mada, značajna razlika u odnosu na prošle godine je ta što neće biti podele bodova. Uglavnom, što više kvalitetnijih ekipa, i fudbal u Srbiji će biti bolji. Mišljenja sam da ima kvalitetnih igrača kod nas, samo su bitni infrastruktura i prateći uslovi. Ide na bolje, posle renoviranja terena ne igra se više po blatu i njivama", ocenio je Puškarić.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije igraće se sutra od 18 časova na Banovom brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke