Puškarić: "Očekujem još bolji nastavak sezone"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.12.2017.
15:43
Izvor: Beta

Prvotimac Čukaričkog Darko Puškarić sumirao je utiske iz jesenjeg dela sezone i rekao da očekuje da "Brđani" na proleće budu još uspešniji.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić rekao je danas da očekuje još bolju igru i rezultate svoje ekipe u nastavku sezone i dodao da sigurno neće odustati od borbe za Evropu.

"Uzeli smo dosta bodova, možemo da budemo zadovoljni. U odnosu na prethodnu sezonu sad imamo skoro duplo više bodova, ali ne treba se osvrtati na ono što je bilo već gledamo unapred. Gledamo na svaku sledeću utakmicu, a u dosadašnjem toku prvenstva smo igrali sve bolje i bolje iz meča u meč", rekao je Puškarić za sajt kluba.

Čukarički je posle 22. kola peti na tabeli sa 38 bodova, dva manje od trećeplasiranog Spartaka.

Na pitanje koliko je realno izboriti plasman za evropsko takmičenje, Puškarić je ocenio da je nezahvalno prognozirati, ali da svakako nije lako izboriti se za taj cilj.

"Koliko je teško jasno je iz činjenice da se čak pet klubova bori za dva mesta i sigurno je da nećemo odustati ni u jednom momentu. Mislim da ćemo biti još bolji u nastavku sezone. Imaćemo dobre pripreme, odličnu ekipu i stručni štab i dobre su nam šanse", rekao je on.

Čukarički je u dosadašnjem toku prvenstva primio 18 golova po čemu je sa Partizanom druga najbolja ekipa Super lige, odnosno manje golova je primila samo prvoplasirana Crvena zvezda.

Upitan da li je kao igrač odbrane posebno zadovoljan zbog tog rezultata, Puškarić je rekao da je broj primljenih golova zasluga cele ekipe od napadača do golmana.

"Možda smo mogli i manje golova da primimo. Imali smo dosta pehova sa povredama, pa i sa formom, ali verujem da ćemo još bolje završiti sezonu od trenutnog plasmana", rekao je Puškarić.

Kao utakmice na kojima je Čukarički kiksnuo u jesenjem delu Puškarić vidi meč u prvom krugu odnosno poraz od Zemuna.

"To bih izdvojio kao veliki kiks, iako smo imali probleme nevezano za loš rezultat. Po igri smo zaslužili pobedu protiv Radnika kući, a tu su i utakmice na Brdu protiv Radničkog i Javora", rekao je Puškarić.

Puškarić je za kraj razgovora rekao da mu prija pauza i da je od početka koristi za odmor sa porodicom, ali da se vraća laganim treninzima već za nekoliko dana.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović zakazao je okupljanje ekipe za 9. januar 2018.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke