Puškarić: "Neće rezultati utakmica na Kipru govoriti o nivou igre"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.01.2018.
14:29
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić rekao je danas da će predstojeće kontrolne utakmice na Kipru biti odličan pokazatelj ekipi na kom je trenutnom nivou igre.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 15.00 protiv češkog Mlada Boleslava.

"Mislim prvenstveno na samu igru i kako ćemo izgledati na terenu. Neće rezultat reći o trenutnoj formi, već odnos snaga na terenu, količina trčanja, dueli i trenutna mogućnost da sprovedemo ostale zahteve u igri koje nam stručni štab postavi", rekao je Puškarič, preneo je klub sa Banovog brda.


Čukarički je u pripremnom delu u Beogradu igrao protiv Bačke 2:2, pobedio Bečej sa 2:0 i Bask sa 3:0, a Puškarić je u tom susretu bio strelac prvog gola.

"Ovde na Kipru su nešto jači protivnici, što je svakako dobro jer ćemo takve utakmice imati i u prvenstvu. Ovde će verujem i zahtevi biti malo drugačiji u odnosu na prve tri pripremne koje smo igrali u Beogradu. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju do sada što se tiče ekipe, treninga i utakmica i što se mene lično tiče. Tako treba da nastavimo", naveo je Puškarić.

Puškarić je rekao i da je dobro što će svi igrači imati istu minutažu na utakmicama na Kipru jer to znači isto opterećenje za svakog i dovoljno je da se ekipa sasvim uigra i spremi na pravi način.

"Ekipa je motivisana i cilj je dobro poznat", rekao je on.

Darko Puškarić je uz kapitena Nikolu Drinčića i Miroslava Bogosavca imao najveću minutažu u prvom delu sezone odnosno propustio je jednu utakmicu zbog kartona, a sve ostale bio po 90 minuta na terenu. Upisao se u strelce dva puta.

Čukarički je od juče na dvonedeljnim pripremama na Kipru i ekipa je već odradila dva treninga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke