Puškarić: ''Iz sve snage na pobedu protiv Rada''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.08.2017.
15:55
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Darko Puškarić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa popraviti završnicu u predstojećim utakmicama i da će se vratiti u gornji deo tabele.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Posle šest kola Čukarički je 10. na tabeli sa sedam bodova, a u poslednje dve utakmice osvojio je bod.

"Slabo smo odigrali utakmicu protiv Zemuna, pretrpeli smo neprijatan poraz i morali smo da udjemo motivisano i koncentrisano u duel sa Radničkim (0:0). Bili smo daleko bolji rival od Radničkog, u prvom delu nismo iskoristili šanse, a trebalo je da budemo mirniji i koncentrisaniji u završnici. Nadam se da ćemo i završnicu popraviti i u sledećoj utakmici imati isti pristup i želju", rekao je Puškarić za klupski sajt.

Govoreći o porazu od Zemuna (0:2), Puškarić je rekao da je ekipa imala loš dan.

"Neposredno pred tu utakmicu saznali smo da ne mogu da igraju Petar Bojić i Asmir Kajević. Oni nam mnogo znače, ali ne želim da umanjim učinak igrača koji su ih zamenili. Medjutim, promenili smo formaciju, pa smo bili u problemu. Pored svega, protivnik je očigledno više želeo pobedu", naveo je on.

Puškarić je pre nepuna dva meseca došao iz Vojvodine, protiv koje je igrao u prvom kolu Super lige Srbije (0:1).

"Emotivno sam vezan i za Novi Sad i za taj klub, ali utakmica je bila profesionalna kao i svaka druga. Bilo bi dobro da smo završili nerešeno, ali i najpravednije po igri na terenu. Nesrećno smo primili gol u završnici, ali smo u narednoj utakmici pokazali da nas nije to uzdrmalo i da možemo da se nosimo sa pritiskom", rekao je on.

Čukarički će za vikend, u sedmom kolu igrati protiv Rada na Banjici.

"Iz sve snage moramo da krenemo na tri boda, da zabeležimo dobar rezultat, pa da se tokom dvonedeljne pauze dobro spremimo za nastavak prvenstva", naveo je Puškarić.

Čukarički danas od 18.30 na stadionu FK Lokomotiva igra prijateljsku utakmicu protiv Dunava iz Starih Banovaca. Priliku će dobiti fudbaleri koji imaju manju minutažu ili nisu igrali ovog prvenstva, dok će ostatak ekipe istovremeno trenirati na drugom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke