Puklo - Zvezdi propao posao vredan dva miliona evra!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 15.09.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net, vecernje novosti

"Crveno-beli" će morati da čekaju januar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je mnogo očekivala od prodaje El Fardua Bena, ali od toga ipak neće biti ništa.

Prema pisanju Večernjih novosti, transfer Zvezdinog napadača u Al Vahdi je propao jer igrač nije dogovorio lične uslove sa klubom iz Emirata.

Ben je projektovan da zameni bivšeg fudbalera Partizana Leonarda koji se preselio u Al Šabab, ali to se neće desiti.

Pretrpeće i Zvezda koja je računala na obeštećenje od dva miliona evra, pritom igrač nije registrovan za nastupe u Ligi šampiona, pa se postavlja pitanje koliko će bivši fudbaler Olimpijakosa dobijati šansu da igra.

Ben je već sada ostavio dubok trag u klubu sa Marakane u čijem je dresu odigrao 66 utakmica i postigao 35 golova u svim takmičenjima, sada jedino ostaje da sačeka januar i novu priliku za transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc
Sunday, 15.09.2019
16:24

Culi ljudi da je vecinu golova dao sa penala slicnim onim od juce. Ma gde on da zameni Leonarda.

avatar
Dorotej
Sunday, 15.09.2019
14:31

Stvarno nezgodno za Zvezdu. Lovu za njega su ukalkulisali u proračun, a sada te nema pa je još ostala plata da mu se plaća. Ja sam među onim navijačima Zvezde koji povremeno kritikuju upravu, ali u ovom slučaju im neće biti lako. Pa još igrača nisu prijavili za LP.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 15.09.2019
13:34

To su prljave radnje odredjenih menadzera koji ce potpuno unistiti nase klubove i nas fudbal. Oni kazu igracu umesto da klub da Zvezdi 2 miliona bolje da uzmemo milion i podelimo ga.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 15.09.2019
12:53

Ово нешто слично као са Павковом? Хоће доброг играча за муфте. Мада мислим да би Бенџамин требало да оде у неки бољи клуб и у неку другу земљу...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 15.09.2019
11:48

Ostao brat da unistava zivot Franjinim podanicima. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.09.2019
11:40

Puklo je prvo između zvezde i Bena jer je menadžerska agencija Bena ista kao i Natkova koja se na želju zvezde potrudila da nađe angažman Natku ignorišući ponudu Partizana, međutim nisu svi do kraja spremni da idu na svoju štetu zbog zvezdinih ambicija i ciljeva. Tranfer od 2M € za igrača koji je većinu svojih golova dao sa penala je nerealan što sam i rekao jer ako mu daju platu koju traži onda će smanjiti ponudu za transfer, ako ispune želje klubu čiji je igrač smanjiće mu platu, mada Ben koji nije registrovan za LŠ je i takav bolji igrač od La Pare i Garsije.

avatar
Real Only
Sunday, 15.09.2019
10:49

Oni ne mogu da prodaju igrace u Kinu, u UAE itd... cim vide koga i sta dovode ili ih vrate odmah ili za 6 meseci!!! I onda kao jaki smo. Jedini koji vredi je Marin, a bez njega su na nivou Javora, uz duzno postovanja prema njima!