"Psihološki smo skenirali Lalatovića, Drinčić ljudina!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.06.2020.
12:10
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Glavni arbitar utakmice u Nišu sabrao utiske.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Finale Kupa Srbije u Nišu između Partizana i Vojvodine bilo je puno emocija, ali je sudijska trojka na čelu sa Danilom Grujićem obavila sjajan posao.

Grujić se u intervjuu za Sportski žurnal osvrnuo na ponašanje Nenada Lalatovića, te i na ostale detalje sa meča na Čairu.

"Sve viđeno. Psihološki smo skenirali trenera Vojvodine, očekivane provokacije sa tribina. Prihvatili smo njegovo ponašanje, uz dozu strpljenja. Spremili smo se i reagovali u interesu utakmice. Nije upotrebio nijednu ružnu reč. Da je bilo tako, sigurno bi završio na tribinama", rekao je Grujić.

Nakon pogotka Devetka sa penala, Stevanović je bacio flašicu ka igraču Voše što je dodatno pojačalo tenziju.

"Sve sam jasno video od početka. Devetak je pogodio mrežu i provocirao navijače, predosetio sam problem. Krajičkom oka snimio sam rezervnog golmana Partizana Nemanju Stevanovića kako baca flašu vode na teren. Mahač Đurđević je držao situaciju pod kontrolom, potrčao je ka gužvi i odlično reagovao. Na sreću, brzo se završilo. Devetak je kažnjen žutim, a Stevanović crvenim kartonom."


Ponašanjem dvojice fudbalera bio je iznenađen.

"Na terenu, Natho. Iskusan, proveren fudbaler, nisam očekivao nervozu kod njega. I taj deo je ostao iza nas, nisam hteo da mu zadajem dodatni problem. Često smo pričali tokom utakmice. Rekao sam mu: 'Igraj, sve ostalo je moj posao'.


Onda tu je i Drinčić iz Vojvodine. Ljudina, profesionalac. Retka pojava u našem fudbalu. Nikada nijednu ružnu reč nisam čuo od Nikole, čak ni u finalu", kazao je arbitar.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 27.06.2020
21:59

Од када судије дају изјаве за новинаре?

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Saturday, 27.06.2020
18:13

Svaka čast Danilu Grujiću..Lalatović je bio prozivan i vređan od samog pojavljivanja na terenu.Ne može niko reći da je izazvao publiku..ako je to pravi naziv za bagru koja udara tako nisko.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 27.06.2020
14:11

Koji karton se dobija ako se cetvrtom sudiji uneses u lice? Što se samog Lalatobica tiče svaka čast za sve sto je uradio na finalu. Svako (ne)dozvoljeno sredstvo koje sudija ne sankcioniše, je prihvatljivo.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 27.06.2020
13:37

Inspektor Zak Kluzo iz Čokota :D

avatar
Südkurve München
Saturday, 27.06.2020
12:30

Ziveo Lalatovic i Pablo Eskobar