Prvotimci Partizana u plemenitoj misiji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Prvotimci fudbalskog kluba Partizan posetili su u sredu dečije odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Trojica fudbalera beogradskog Partizana boravila su danas u poseti najmlađim pacijentima na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Saša Ilić, Saša Zdjelar i Bojan Ostojić družili su se sa mališanima i obradovali ih poklonima koji su stigli direktno iz crno-belog butika.

"Svaki put se odazovem ovakvim akcijama, bez obzira da li je reč o kolektivnim ili individualnim, jer za mene kao roditelja i kapitena Partizana je važno da svojim primerom ukažem na važnost toga, ali i ličnog odnosa prema osobama koje imaju zdravstvene probleme. Mi odlazimo kućama, a mališani i njihovi roditelji ostaju sa svojim problemima. Ako možemo da im ulepšamo dan i pomognemo na ovaj način svojim prisustvom uvek ćemo biti tu", kaže Saša Ilić.

"Tek kada se licem u lice sretnete sa ovom decom i osobama kojima je potrebna pomoć shvatate da je sve drugo što se oko nas dešava apsolutno beznačajno. Svi smo ovu posetu doživeli veoma emotivno, a posebno zaboli kada znate da ne možete mnogo da pomognete, a želite. Stoga apelujem sve da ukucaju sms broj 7175 udruženja 'Uvek sa decom' i da na taj način pomognemo da se obezbede sredstva za dečije odeljenje", poručuje Saša Zdjelar.

Pored Saše Ilića i Saše Zdjelara mališane je na onkologiji je posetio i defanzivac crno-belih Bojan Ostojić.

"Moj telefon je pun slika i snimaka mojih novih drugara. Čitali smo im, pevali, slikali smo se za Instagram. Neki od njih su me već zapratili na ovoj društvenoj mreži... Sa jedne strane mi je puno srce, a sa druge strane znam za bol njihovih roditelja, jer mi kada odemo oni ostaju. Okrenimo se oko sebe, jer ovo je stvaran život", poručuje Bojan Ostojić.

Fudbalski klub Partizan iskoristio je priliku da se zahvali udruženju "Uvek sa decom" čijim donacijama preko sms broja 7175 se sakupljaju sredstva za pomoć dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju, a koje je omogućilo da crno-beli dođu u posetu najmlađim pacijentima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke