Prvi utisci - Šta su pokazale Zvezdine novajlije?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Šta je primetio jedan od njihovih saigrača?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove zime, bar za sada, angažovala dvojicu novih igrača. Napadač El Fardu Ben je stigao iz Olimpijakosa, a levi bek Stefan Hajdin pojačao je crveno-bele iz subotičkog Spartaka.

Od eventualnih odlazaka zavisi da li će spisak pojačanja biti produžen, a posle prvog dela priprema na Kipru, dvojicu novajlija je kratko prokomentarisao defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić.

U izjavi za ''Alo'', on se osvrnuo i na nekolicinu igrača iz omladinskog pogona koji ove zime pokušavaju da se nametnu treneru Milojeviću.

''Omladinci su odlično radili, bili dosta motivisani i željni dokazivanja. Ne bi bili u seniorskom pogonu da nisu talentovani i da ne nemaju potencijal.

Ove pripreme će im značiti u budućnosti i biće im velika škola. Što se tiče El Fardua Bena i Stefana Hajdina, radi se o odličnim fudbalerima. Tek su došli, baš su se trudili, videćemo za dalje'',
istakao je Savić.

A ono što dalje sledi, jeste završni deo priprema u Antaliji, gde ćemo videti koliko su Ben i Hajdin u ovom trenutku blizu Zvezdine startne postave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke