Prvi slučaj koronavirusa upalio alarm, hoće li se Super liga igrati pred praznim tribinama?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.03.2020.
13:10
Izvor: Sportske.net

Danas je registrovan prvi oboleli od koronavirusa u Srbiji.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U Srbiji se danas pojavio prvi zaraženi koronavirusom, što je upalilo alarm u Srbiji. Jedno od pitanja koje se postavlja jeste da li će se igrati mečevi Super lige Srbije, kao i mečevi Prve lige Srbije u fudbalu pred praznim tribinama.

Odgovor na to pitanje dao je Darko Ramovš.

"Pratimo globalnu situaciju, postoji zabrinutost jer je danas potvrđen i prvi slučaj u našoj zemlji, ali nama takmičenja teku normalno u komunikaciji smo sa Medicinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije i Ministarstvom zdravlja. Mislim da ne treba širiti paniku, to je i preporuka Ministarstva"
, rekao je Darko Ramovš, generalni sekretar Super lige Srbije.

On je istakao da će klubovi dobiti preporuke od strane Ministarstva zdravlja.

"Što se nas tiče, učinićemo sve da klubovima damo adekvatne preporuke u skladu sa onim što je navelo Ministarstvo, da svi budu upoznati što se tiče određenih mera zaštite i preventive.

Pratićemo razvoj dalje situacije, ali mislim da je kod nas situacija stabilna i da nema potrebe da se diže panika, ukoliko bude potrebe, donećemo određene mere uz konsultaciju sa Medicinskom komisijom i Ministarstvom, za sada nema potrebe za nečim takvim i 25. kolo Superlige će biti odigrano onako kako je i planirano", rekao je Darko Ramovš za "Telegraf".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke