Prvi raport iz Antalije - Zvezdin "univerzalni vojnik" jedva čeka ponedeljak

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.01.2019.
17:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvi radni dan sa dva treninga u Antaliji nije teško pao fudbalerima Crvene zvezde. Sa nestrpljenjem iščekuju ponedeljak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda stigla je u Antaliju u subotu popodne, a igrači su nakoj jučerašnjeg treninga oporavka u teretani već danas morali dva puta na teren.

Nakon jutrošnjeg treninga prvi raport iz Antalije podneo je "univerzalni vojnik" Marko Gobeljić.

"Juče smo odradili trening oporavka u teretani. Bio je nešto naporniji put, pa smo malo i odmorili. Ipak, već smo nastavili punim tempom, imali smo nešto jači trening pre podne, još jedan nas čeka popodne i spremamo se za utakmicu u ponedeljak protiv Nordhauzena", kazao je Gobeljić za klupski sajt.

Nemački niželigaš prvi će testirati formu crveno-belih u Antaliji. Meč je zakazan za 28. januar od 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena sport, ali i na zvaničnom "You Tube" kanalu FK Crvena zvezda.

"Iskreno, ne znamo mnogo o protivniku, trudićemo se da odigramo što bolje. Ipak je u toku pripremni period i na nama je da što više istrčimo, ali i odradimo taktički sve što šef Vladan Milojević bude tražio od nas i da se tako što bolje spremimo za nastavak domaćih takmičenja", dodao je Gobeljić.

Prvog radnog dana u Antaliji crveno-bele je sačekalo nešto lošije vreme, ali igračima ništa ne pada teško pošto je najteže odrađeno na Kipru.

"Preživeli smo taj kondicioni deo koji mi igrači, iskreno, baš i ne volimo. Sada ide ovaj lepši deo i utakmice na svaka dva-tri dana, tako da će nam biti zanimljivije. Dobro smo se potrošili jutros na treningu, ali nastavljamo punom parom popodne kako bismo što bolje odigrali utakmicu sutra", zaključio je Gobeljić.

Crveno-beli će u Antaliji boraviti do 9. februara, a u tom periodu odigraće pet kontrolnih utakmica o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Po povratku u Srbiju sledi kraći odmor, a zatim i fini radovi pred prvi takmičarski meč u 2019. godini koji bi izabranici Vladana Milojevića trebalo da odigraju 16. februara protiv Vojvodine na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke