Prvi put sudi Srbima - Rus na centru u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.09.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net

Sutrašnju utakmicu drugog kola Lige C između Srbije i Rumunije sudiće Rus koji do sada nije delio pravdu našim reprezentativnim selekcijama.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Litvanijom u Vilnjusu (0:1) na startu takmičenja u Ligi nacija, reprezentacija Srbije u ponedeljak uveče dočekuje selekciju Rumunije.

Biće to prilika da "Orlovi" već na startu takmičenja naprave razliku u odnosu na rivale i da sigurnim koracima krenu ka ostvarenju zacrtanog cilja, a to je svakako prvo mesto u četvrtoj grupi Lige C i plasman u višu ligu.

UEFA je za sutrašnji meč delegirala sudijski tim iz Rusije na čelu sa Vladislavom Bezborodovim (45) koji do sada nije delio pravdu reprezentativnim selekcijama Srbije.

Arhiva kaže da nije sudio ni srpskim klubovima u Evropi, a UEFA je počela da ga delegira za mečeve Lige šampiona i Lige Evrope od sezone 2010/11.

Bezborodovu će pomagati Valeri Dančenko i Maksim Gavrilin, dok će uloge dodatnih pomoćnih arbitara obavljati Aleksej Jeskov i Kiril Levinkov.

Utakmica 2. kola četvrte grupe Lige C u Ligi nacija između Srbije i Rumunije igra se u ponedeljak od 20.45 uz direktan prenos na televiziji Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke