Prvi čovek srpskog fudbala tvrdi da UEFA ne vodi postupak protiv Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.10.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izjava prvog čoveka srpskog fudbala, evo njegovih saznanja.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, izjavio je da smatra da je celokupna situacija oko potencijalnog nameštanja utakmice PSŽ-Crvena zvezda prenaglašena, a ističe i njegova saznanja da UEFA ne vodi istragu.

"Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza", rekao je Slaviša Kokeza.

Ipak, on je potvrdio da francusko tužilaštvo vodi istragu protiv Crvene zvezde.

"Ta vest koja je objavljena pre nekoliko dana bacila je senku na Crvenu zvezdu i na srpski fudbal. Mislim da je pisanje "L'ekipa" neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista", rekao je on u izjavi za "Novosti".

Zvezda je i ranije saopštila da je dobila potvrdu od UEFA da evropska kuća fudbala ne vodi istragu protiv nje, ali je prošle nedelje stigla potvrda iz Francuske da je tamošnje tužilaštvo pokrenulo istragu.

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde su se odavno već okrenuli utakmicama, danas ekipa srpskog šampiona igra protiv Rada u okviru Super lige, a odmah zatim im sledi put u Liverpul gde će igrati protiv slavnog kluba sa "Enfilda".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 21.10.2018
01:14

Ova domaca peta kolona treba prvo da se odluci da li smo prodali utakmicu ili lose odigrali i popili 6 komada i da ostanu pri tome

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 20.10.2018
22:09

Normalno da UEFA nije pokrenula nikakvu istragu protiv Zvezde jer to je ozbiljna organizacija koja se ne hvata za informacije nekog kredibilnog dousnika ispunjenim zavisti, ljubomorom i patoloskom mrznjom prema Zvezdi.

avatar
Znajsha
Sunday, 21.10.2018
08:33

Naravno da nece pokrenuti istragu jer je slucaj osujecen.Ne zbog CZV vec zbog PSG-a, ne znam da ili si svatio.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.10.2018
15:52

Mozda bi Pantici i Sojici voleli da se obustavi istraga, ali to ni nama ne smeta jer u tom slucaju L'Equipe ima da plati Zvezdi debelu ostetu za klevetanje i narusavanje ugleda srpskog giganta. Interesantno da ti raspolazes informacijama za koje ne zna ni francusko tuzilastvo, ni UEFA, ah, ha, ah, ha, Pantici, Pantici, Sojici, Sojici...., ko vama poveruje to moze skupo da ga kosta.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 21.10.2018
11:20

Normalno nije UEFA vaš FSS da kažnjava kako mu zvezda naredi bez dokaza. Prvo će francusko tužilaštvo da sakupi dokaze, a onda će UEFA da na osnovu dokaza, a ne paušalno jednom za deceniju stane na put ovome što zvezda u fudbalu radi.

avatar
gorango
Saturday, 20.10.2018
22:08

Pa evo PSG namestio tacno pet golova razlike protiv Zvezde, pa odmah sledecu pet protiv Liona a evo i danas pet protiv Amiena. Tri uzastopno po pet razlike. Sta sad kaze doticna novina? Nadam se da ce ih terza, kakav god bio, ojaditi zbog ovoga samo tako.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 20.10.2018
21:34

У целу ту причу може само будала да поверује.

avatar
petar000
Saturday, 20.10.2018
19:02

Pa ja koliko znam, niko nije ni rekao da je UEFA pokrenula ikakvu istragu. Sad je Kokeza izmislio vrucu vodu.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 20.10.2018
18:48

Ma to nije tacno za uefu,tacno je sta kaze Pantic I njegovi sledbenici!

avatar
Posmatrac888
Saturday, 20.10.2018
20:58

Covece , opasnije je to sto francusko tuzilastvo vodi istragu no UEFA organizacija. To znaci da policija kopa i traga. A, kada se zainate oni i nadju. Posle toga samo obaveste ove iz fudbala ko je , kada je i kako je uradio. Daleko je ovo od zavrsene price.
Sa druge strane sta reci o Kokezi, Terzicu, Covicu, Vazuri,Vucelicu,Toncevu....MAJKO MILA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 21.10.2018
00:25

Pa sve je to ok sto ti kazes,ali koliko dana je proslo od utakmice,oni nemaju dokaze nikakve,ocigledno da pokusavaju da iskopaju nesto ali slaba vajda.A ovo sto sam ja napisao gore nema nikakve veze sa ovim sto mi ti pises,a ja znam zasto sam to napisao,ali ti ocigledno ne razumes tako da I nije bitno.Inace sve ove sto si pobrojao ja bih voleo da nestanu iz sporta ali nece to bas tako!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 20.10.2018
18:29

Kokeza koji je bio potpredsednik zvezde kada je ona zbog finansijskih malverzacija izbačena iz Evrope 2014 je sada duboko uveren u zvezdino poštenje :D UEFA nije, ali francusko tužilaštvo jeste. UEFA će kasnije kad dobije dokaze to protokolarno da reši :D

avatar
Darko Markovic_fb1
Saturday, 20.10.2018
19:04

Nije bila izbačena zbog malverzacija nego zbog nepostovanja rokova isplate prema starim duznicima... Ne trabunjaj bezveze...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 21.10.2018
11:29

Te 2013/14 sezone zvezda je trebala da bude izbačena iz SL jer nije ispunila uslove za licencu pa joj je FSS na Toletovo insistiranje dao uslovnu licencu bez uslova tj. poklonio licencu za SL. Onda su stigli neki novi dugovi na naplatu kada zvezda nije imala pravo da registruje igrače na polusezoni, a FSS joj je opet dozvolio da registruje 4 novih igrača i tako je cela njena druga polusezone neregularna. Kratko i jasno UEFA je rekla da je zvezda izbačena zbog finansijskih malverzacija, a opštirno i detaljno objašnjenje je vaš klub dobio na 26 strana koje nisu objavili.

avatar
MilošPB
Saturday, 20.10.2018
19:23

Kad UEFA dobije dokaze... Kad i Partizan objavi poslovne knjige, tj nikad.