Prvi čovek Radničkog ne želi opuštanje

Autor: Beta Beta
sreda 18.07.2018.
13:28
Izvor: Beta

Predsednik FK Radnički iz Niša Ivica Tončev rekao je danas, uoči puta na Maltu, da će njegova ekipa u revanšu protiv Gzire igrati kao da nema prednost od četiri gola iz prvog duela kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog igraju u četvrtak od 18 časova na Malti protiv Gzire, revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Nikada ništa nije završeno dok se ne odigra druga utakmica. Mi ćemo igrati kao da je u Nišu bilo 0:0, idemo na pobedu, očekujemo da će se to tamo desiti", rekao je Tončev novinarima na aerodromu u Nišu.

Radnički je prošlog četvrtka u Nišu pobedio Gziru sa 4:0 i to je bila prva utakmica niškog kluba u Evropi posle 35 godina.

"Posle 35 godina da naši navijači, grad Niš i Južna Srbija dočekaju da Radnički prvu zvaničnu utakmicu igra van Srbije. To je za nas u ovom trenutku najvažnije. Doživeo je i niški aerodrom da fudbaleri odatle napuste Srbiju i odu na zvaničnu utakmicu", naveo je Tončev.

Već u nedelju Nišlije čeka i prva utakmica u novoj superligaškoj sezoni. Rival ekipe Nenada Lalatovića biće Proleter iz Novog Sada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke