Prvenstvo kao Evropa - Gobeljić ne traži izgovore pred duel sa Radničkim

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
20:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin univerzalac pohvalio ekipu i trenera Radničkog ali je poručio da crveno-beli ne prave razliku između prvenstva i Evrope i da se uvek ide na pobedu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuje druga prvenstvena utakmica, a četvrta peta od početka sezone. Dva evropska trijumfa, remi i pobeda nad Dinamom iz Vranja dosadašnji su bilans izabranika Vladana Milojevića.

Sledeći rival aktuelnog šampiona Srbije biće ekipa Radničkog iz Niša, učesnika kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Znamo da nas očekuje težak meč, ekipa Radničkog igra kvalifikacije za Ligu Evrope ove godine, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Gledao sam njihov prvi meč i zaista mi se dopao stil igre koji imaju. Predvodi ih odličan trener Nenad Lalatović i znamo da nam neće biti lako. Moramo dobro da se pripremimo za taj meč kako bismo osvojili tri boda", kaže Marko Gobeljić za klupski sajt.

Crveno-beli su u utorak ostvarili trijumf nad Suduvom (3:0) u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Radnički na "Marakanu" stiže posle poraza od Makabija iz Tel Aviva (2:0).

"Mi uvek verujemo u sebe, a sigurno nam je još jedan plus to što ostvarili pobedu u prethodnoj evropskoj utakmici. Sigurno je samopouzdanje u ekipi poraslo i sada je na nama da ponovimo podjednako dobar meč. Moramo da igramo prvenstvene utakmice dobro kao i evropske. Možda jeste gust raspored, ali imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za meč sa Radničkim", ističe Gobeljić.

Olakšavajuća okolnost za Crvenu zvezdu biće i to što Vladan Milojević ima na raspolaganju veliki broj igrača, pa bi i u nedeljnom duelu sa Nišlijama šansu mogli da dobiju oni koji nisu igrali protiv Suduve.

"Novi fudbaleri su se odlično uklopili, na svakoj poziciji imamo više igrača koji podjednako dobro mogu da igraju. Za koga god šef da se opredeli da bude u startnoj postavi ne može da pogreši, svi dajemo svoj maksimum u svakom momentu", zaključuje Marko Gobeljić.

Derbi susret drugog kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u nedelju, 29. jula od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Direktan prenos utakmice obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport.

Super liga 2. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.07.2018
21:40

Tako je Gobelja na svim utakmicama treba dati maksimum bilo da se radi o domacem prvenstvu bilo da se igra u Evropi.