Prve reakcije Zvezdinih navijača - Ima i nezadovoljnih, ali pamtite li onih 7:0 protiv Letonaca?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2018.
13:16
Izvor: Sportske.net

Stižu prvi komentari navijača posle današnjeg žreba parova prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda danas je saznala ime svog prvog rivala na početku nove sezone. Biće to letonski šampion, ekipa Spartaksa iz Jurmale, koju pamtimo od pre tri godine kada ih je Vojvodina rutinski eliminisala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nema sumnje da je Zvezda veliki favorit, sve osim njenog plasmana u narednu rundu takmičenja bio bi veliki neuspeh, ali jedino čime navijači Crvene zvezde donekle nisu zadovoljni, jeste - udaljenost do Letonije, zbog nešto dužeg putovanja već na startu sezone.

Vazdušnom linijom, Beograd i Jurmala udaljeni su 1371 kilometar, a onaj ko bi želeo automobilom na ovog gostovanje, prevalio bi 1927 kilometara.

Prvi meč prvog kola biće odigran u Letoniji 10. ili 11. jula, a sedam dana kasnije Crvena zvezda će dočekati Spartaks u Beogradu.

A dok čekamo 14 časova i početak žreba za drugo kolo kvalifikacija, evo i prvih reakcija Zvezdinih pristalica na Tviteru. Još se pamti i onih 7:0 protiv drugog letonskog predstavnika, Ventspilsa, 2011. godine u kvalifikacijama za LE, pa se sada i sa Spartaksom priželjkuje sličan rasplet, iako ih, naravno, nikako ne treba potceniti.
-
- - - - - -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 19.06.2018
14:13

Neka se ponovi Ventspils.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 19.06.2018
13:42

Bio sam na toj utakmici protiv Ventspilsa. Lepa atmosfera, 35000 ljudi I sedam komada. Filip Jankovic je debitovao taj dan. Najveci srpski talenat u poslednjih 20 godina, navodno haha