Prve provere "večitih" - Zvezda na TV-u, šta je sa Partizanom?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.01.2019.
09:38
Izvor: Sportske.net

Beogradski "večiti" imaće danas prve provere u sklopu priprema koje odrađuju u Antaliji. Evo detalja vezanih za direktne prenose utakmica Partizana i Crvene zvezde.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nisu dugo čekali navijači Crvene zvezde i Partizana do prvih kontrolnih utakmica koje će beogradski "večiti" odigrati u sklopu centralnog dela priprema za prolećni deo sezone.

Partizan će već od 13 časova po srednjeevropskom vremenu izaći na teren i odmeriti snage sa Slovanom iz Libereca na terenu hotela "Sueno Luks".

Plan je da Zoran Mirković pruži šansu dvema postavama po 45 minuta, a dobra vest je da će navijači moći uživo da prate utakmicu sa Slovanom iako televizijski prenos nije mogao da bude obezbeđen.

Slovan nije mogao da pristane na predlog Partizana i televizije Arena sport da utakmica počne nešto ranije, pa će umesto prenosa na televiziji utakmica ići uživo TV Partizan.

Za pristalice Crvene zvezde u tom pogledu neće biti nikakvih problema. Četa Vladana Milojevića od 17 časova igra protiv nemačkog niželigaša Vaker Northauzena uz direktan prenos na televiziji Arena sport.

Pored direktnog televizijskog prenosa crveno-beli su obezbedili prenos na zvaničnom "You Tube" kanalu, pa će tako i mnogi koji nemaju pomenutu kablovsku televiziju moći da gledaju prvu Zvezdinu proveru u Antaliji.

Pisali smo i ranije, sve ostale utakmice koje "večiti" budu igrali u Antaliji biće direktno prenošene na televiziji Arena sport, a u prilogu pogledajte kako izgledaju raspored i termini odigravanja utakmica.

Veciti pripreme

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke