Prve laste sletele među "Ćurane"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
19:02
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina promovisao je u sredu prva pojačanja pristigla u klub u okviru zimskog prelaznog roka.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici u sredu je "upalio motore" i krenuo sa pripremama za prolećni deo sezone.

Već prvog dana rada ekipi su se priključila prva pojačanja koje je klub angažovao na početku zimskog prelaznog roka.

Jagodinci su pojačali konkurenciju u veznom redu a momci koji su danas potpisali ugovore na tri godine mogu se smatrati zalogom za budućnost.

Uroš Nikolić (21) igra u veznom redu a reč je o bivšem omladinskom reprezentativcu Srbije i momku koji je pre odlaska u mađarski Videoton nosio dres Partizana čiju je omladinsku školu prošao.



"Jagodina je klub koji se u zadnje vreme bori za Evropu, tu su uvek u vrhu i to je jedan stabilan klub koji ima dobre uslove. Zbog toga sam njih izabrao i nadam se da ću pomoći klubu u ovoj drugoj polusezoni u borbi za Evropu i naravno u Kupu Srbije" rekao je Nikolić.

U istom danu kad je promovisan Uroš Nikolić Jagodini se priključio i desni vezni fudbaler kraljevačke Sloge Veljko Antonijević (22).



"Hteo bih prvo da se zahvalim na lepoj dobrodošlici ovde u FK Jagodina, ovo je veliki klub koji se bori za vrh tabele, ima sjajne igrače i sjajne uslove za treninge i za napredak. Ja sam mlad igrač i mislim da ću dati svoj maksimum da opravdam očekivanja" kazao je Antonijević.

Imajući u vidu da prelazni rok traje do 13. februara može se očekivati da Jagodina u narednih mesec dana angažuje još neko pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke