Prva reakcija FS Srbije, a evo šta nam je Milojević rekao o klupi reprezentacije

Autor: Pavle Knežević
petak 22.12.2017.
12:50
Izvor: Sportske.net

Sa Vladanom Milojevićem smo nedavno razgovarali baš o ovoj temi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević nije imao komentar na vest da je Vladan Milojević glavni kandidat za selektora Srbije i po običaju nije želeo da je komentariše. Ali, tema reprezentacije je nešto o čemu je trener Zvezde pričao za Sportske u novogodišnjem intervjuu, koji će biti objavljen sledeće nedelje.

"Nemam stvarno komentar na to. Video sam i ja tu vest, takve vesti se svakodnevno pojavljuju. Fudbalski savez Srbije će do kraja godine imenovati selektora", rekao je Bunjevčević za Sportske.

Ali, da li ste razgovarali sa Milojevićem?

"Razgovori se stalno vode sa svima koji mogu da pomognu reprezentaciji", ostao je "zakopčan" sportski direktor.

U našem velikom intervjuu sa Milojevićem, koji ćete čitati sledeće nedelje, dotakli smo se i teme reprezentacije i toga da li razmišlja o toj poziciji. Evo šta je odgovorio.

"Imao sam ambiciju da budem trener Zvezde. Ne mogu da kažem da mi se ispunila jer sam i danas njen trener.  To je još veća obaveza nego kad sanjate nešto. A sigurno da bih voleo i u jednom trenutku da budem selektor. Mislim da je to kruna svega toga, da budete selektor svoje zemlje u svakom slučaju. Ali, ovo kad me pitate da li razmišljam, stvarno ne razmišljam. Ja volim da uživam u trenucima", bio je odgovor Milojevića.

To je, međutim, bilo početkom nedelje. Da li se nešto promenilo od tada, kako će se stvari dalje razvijati – saznaćemo vrlo uskoro.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Friday, 22.12.2017
18:49

evo ja kao grobar da kazem da je Miloje jedan veliki gospodin i od mene ima postovanje.

avatar
cole50
Friday, 22.12.2017
17:31

sjajna idea,jedini trener koji je uspeo da napravi tim u tako kratkom vremenu,ZVEZDA je bila u rasulu. za SP se to i trazi,nema se vremena kao za ligaske ekipe

avatar
Dejan Surda Djordjevic
Friday, 22.12.2017
15:49

Voleo bih da on bude selektor kad bi znao da bi reprezentacija pod njegovim vodjstvom igrala kao sto igra zvezda, s druge strane ako ne bi imao autoriteta pa igraci krenu da ga bojkotuju i igra bude mucenje kao i do sad, tako je i Djukic dok je bio prvi put u partizanu bio odlican, a kad je presao da bude selektor brzo bio smenjen navodno zbog slabih rezultata. Ovo sad je drugacija situacija jer bi Milojevic odmah isao na SP, tako da neznam...

avatar
Fiqlini
Friday, 22.12.2017
18:08

Nikolic doktor za ovog

avatar
LoleRava
Friday, 22.12.2017
15:41

Nadam se da su ovo dezinformacije,posto jos mu nije vreme za selektora,a specijalno ne u ovom trenutku sa neozbiljnim ljudima iz saveza.Kad su vec cekali do sada bolje neka ostave Krstajica,sta bilo ko moze da promeni za ovo kratko vreme,sem eto da bude tamo i da mu stoji u CV.

avatar
Korner Pixi G00000L
Friday, 22.12.2017
15:00

Za Milojevica bi bilo bolje da ostane na klupi Zvezde, a na klupu Reprezentacije ce da sedne jednom prilikom ako nastavi dobro da radi.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.12.2017
14:06

Ako imamo ozbiljne namere na SP (proci grupu minimum) treba se odresiti kesa i dovesti neko ime sa autoritetom, a ako nam je namera da idemo ko turisti i sta bude nek bude dati mesto selektora Milojevicu, Lalatovicu, Rastavcu, pa moze cak i onaj Veselinovic i Spartaka, ili Ilija Stolica. Ako nista drugo, bar ce pomognemo nekom nasem treneru da obogati CV, a velika je stvar da u isom ti stoji da si vodio reprezentaciju na SP.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 22.12.2017
17:20

Lalatović? Ja mu ne bih dao ni vodonoša da bude a kamoli selektor, nekoliko puta je pokazao koliko je nesposoban.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.12.2017
22:19

Jedno je voleti ga, il mrzeti, a drugo je biti realan.