''PRVA I NAJVEĆA LJUBAVI...'' Vujadin Savić otvorio dušu na rastanku od Zvezde

  • Autor: Darko Mitrović

  • 15. jul 2019.

  • 22:59

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Pršte emocije na sve strane...

''PRVA I NAJVEĆA LJUBAVI...'' Vujadin Savić otvorio dušu na rastanku od Zvezde
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Posle dve godine u ovom svom ''mandatu'' u Crvenoj zvezdi i ostvarenih istorijskih uspeha, Vujadin Savić je otišao u kiparski APOEL, gde je danas i zvanično predstavljen.

Ali, nije mogao tek tako da ode, njegova ljubav prema Zvezdi je suviše velika, pa je večeras odlučio da je još jednom javno iskaže, ovoga puta na Instagramu.

Tu je objavio svojevrsno pismo klubu i navijačima Crvene zvezde, koje u nastavku prenosimo u celini.

''Prva i najveća ljubavi!

Ti, pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi počinjao je i završavao se svaki dan! Želim da ti se zahvalim što si mi pruzila šansu, čast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje!

Da budem predstavnik navijača na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona, zajedno sa saigračima, stručnim štabom, upravom i najboljim navijačima na svetu! Hvala ti što si mi omogućila da ostvarim skoro sve svoje dečačke snove, da osvojim i dignem pehar na našoj Marakani.

Želim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigračima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijačima! Ponosno i uzdignutog čela sam otišao jer sam ponašanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas!

Nedostajaće mi duh Marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem 'AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaška i prava svlačionica! Sve! Posebnu zahvalnost dugujem našim navijačima, DELIJAMA!

Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada neću zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVEĆI USPEH! Možda ste izgubili mene kao igrača, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Čuvajte i branite našu Zvezdu najbolje što umete!

SREĆNO I VELIKO HVALA ZA SVE!''
- -
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Prva i najveca ljubavi! Ti pa svi ostali! Uz tebe sam odrastao, pesmom o tebi pocinjao je i zavrsavao se svaki dan! Zelim da ti se zahvalim sto si mi pruzila sansu, cast i privilegiju da nosim i branim taj sveti grb i crveno-bele boje! Da budem predstavnik navijaca na terenu! Da budem prvi kapiten u istoriji kluba koji je uveo Zvezdu u ligu sampiona, zajedno sa saigracima, strucnim stabom, upravom i najboljim navijacima na svetu! Hvala ti sto si mi omogucila da ostvarim skoro sve svoje decacke snove, da osvojim i dignem pehar na nasoj marakani! Zelim svima da se zahvalim na prelepoj saradnji koju smo imali ove dve godine! Upravi, treneru, saigracima, novinarima, ljudima koji su zaposleni u klubu, navijacima! Ponosno i uzdignutog cela sam otisao jer sam ponasanjem, zalaganjem i igrama opravdao poverenje svih vas! Nedostajace mi duh marakane, trenutak kada izlazimo iz tunela i glasno viknem AJMO CIGANI, huk sa tribina, zvezdaska i prava svlacionica! Sve! Posedbu zahvalnost dugujem nasim navijavima, DELIJAMA! Tu energiju i ljubav koju ste pokazivali i pokazujete prema meni nikada necu zaboraviti! Voleti i biti voljen! TO JE MOJ NAJVECI USPEH! Mozda ste izgubili mene kao igraca, ali ste ponovo dobili jednog od vas! Cuvajte i branite nasu Zvezdu najbolje sto umete! SRECNO I VELIKO HVALA ZA SVE❤️🔴⚪️🔴⚪️🔴

Објава коју дели Vujadin Savic (@savicvujadin) дана

  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari