Prva Đukićeva reakcija posle Partizanovog poraza - Jedan igrač zaslužio pohvale

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Crno-beli danas napravili korak unazad, s obzirom da su u prethodnoj proveri ostavili bolji utisak.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šef struke crno-belih danas je na teren izveo gotovo isti sastav kao i protiv Gornjika pre dva dana (0:0). Razlika je što je umesto Tavambe napad predvodio Đorđe Jovanović, a u odbrani je nastupio mladi Svetozar Marković umesto Nemanje R Miletića.

Sve ostalo bilo je isto kao i u prvom poluvremenu protiv Poljaka, kada su crno-beli delovali razigrano, lepršavo, stvarali šanse, jedino su golovi tada izostali.

Međutim, danas protiv Slovan Libereca (1:2), crno-beli su bili potpuno bezopasni, sve do ulaska Tavambe u finišu meča, kada su i uspeli da postignu počasni gol.

Posle meča, trener Miroslav Đukić nije bio zadovoljan uvodnim delom utakmice, s obzirom da je Partizan rano primio prvi gol.

''Nisam zadovoljan početkom, tri-četiri minujta su oni odigravali, a mi nismo uspevali da iznesemo loptu, da izblokiramo. Moglo je to mnogo bolje'',
istakao je Đukić, a prenosi ''Mondo''.

Utakmicu je, u svom stilu, opisao kao ''tvrdu, takmičarsku i tešku'', naglasivši pritom da je najvažnije bilo da je ekipa dobro istrčala 90 minuta.

Kada su pojedinci u pitanju, pohvale je zaslužio najmlađi na terenu - Svetozar Marković.

''Imamo povrede Ostojića i Miletića, šansu smo pružili Sveti, koji je pokazao da je igrač na koga možemo da se oslonimo u budućnosti. Zadovoljan sam učinkom Svete Markovića'', istakao je Đukić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dragan60895013
Tuesday, 30.01.2018
00:44

Nista bez Tavambe !

avatar
AlexPFC
Monday, 29.01.2018
22:19

Možda je danas jedan fudbaler Partizana zaslužio pohvale ali zato jedan magarac koji je stajao uz aut liniju i drao se opa svakako nije!

avatar
SaMORealNO
Monday, 29.01.2018
19:20

A sta je sa Madjionicarem Jevtovicem , decko za klasu ispod svih ostalih ne zasluzuje ni klupu ovaj mali ukrajinac je za njega izmislio loptu