PRŠTE EMOCIJE - Leonardov ponovni susret sa crno-belima, uz pesmu i tri prsta, a šta je tek napisao idol ''grobara''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2019.
13:49
Izvor: Sportske.net

Godine prolaze, ali ''grobari'' ga i dalje vole, a ni njegova ljubav prema Partizanu nije ništa manja.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pokazalo se to i ovih dana, pogotovo ako ste pratili Leonardove objave a društvenim mrežama.

Jedan od najzaslužnijih za Partizanovu posldnju titulu, iz 2017. godine, danas igra u Al Vahdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali očigledno da i dalje gaji snažne emocije prema Partizanu.

Brojni mediji danas prenose Leonardov snimak iz automobila, gde, na svoj način, peva jednu od Partizanovih pesama, ali ni to nije bez razloga i povoda.

Leonardo se u Abu Dabiju upoznao sa mladim nadama Partizana koje gostuju u ovom gradu, a susret sa njima je ovekovečio na Instagramu.

Ali, još upečatljivije je ono što je napisao uz fotografiju sa mladim fudbalerima Partizana.

''Veoma sam srećan i zahvalan, ne znate koliko je velika moja ljubav prema vama, ovaj trenutak će biti večan. Uvek ćeš biti u mom srcu! Bogu hvala za ovakve trenutke koji obeležavaju naše živote, zauvek sam uz crno-belu porodicu'', poručio je Leonardo.
-
-
View this post on Instagram

Sou muito feliz e agradecido por esse carinho. Vocês não sabe o tamanho do meu amor por vocês’ esse momento serão eterno’ passa o tempo que passar. Vocês sempre estará no meu coração!! Agradeço a Deus todos os dias por viver momentos como esse que marca nossas vida 🙏⚽️👊👏👍✌️ para sempre familia preto e branco ⚫️⚪️🔥 I am very happy and grateful for this affection. You do not know the size of my love for you 'this moment will be eternal' passes the time that passes. You will always be in my heart !! Thank God every day for living moments like this that mark our lives 🙏⚽️👊👏👍✌️ forever black and white family ⚫️⚪️🔥a maior virtude da vida se chama? Respeito carinho humildade e amor🙏⚽️⚽️⚽️⚽️

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42oficial) on

-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 02.04.2019
14:47

Da su ga zadrzali i dali njemu one pare sa kojima su doveli Sumu, Nikolica, Ozegovica, Mitrovica, Enakea i ostalu buraniju danas bi pricali neku drugu pricu. Kao na primer, mogao je ladno da se napravi tandem Leonardo i Djordje Jovanovic tako da iza njih mozes bilo koga da stavis pa cak i klince iz podmladka da guras, mladost, buducnost, leprsava igra, golovi, pobede zagarantovane, dominacija nastavljena, navijaci vraceni. Ali za takvo razmisljanje ti trebaju sposobni ljudi koji imaju vidike poput Ostoje Mijailovica, Nenada Bjekovica, Tumbakovica, Jokanovica, Mijatovica, Marka Nikolica, pokojnog Trbe, ljude koji vole Partizan i koji su mu verni poput Ivana Tomica, Batice Mirkovica i ostalih legendi kluba.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
17:37

Enake nije boranija.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 02.04.2019
14:45

Bolji nije igrao na nasim prostorima uz Marka Marina,mislio sam da je Moreira najbolji pa Kastiljo,oni i jesu ako gledamo da su vise dali klubovima i duze.Nikad mi nece biti jasno kad je ocigledno bilo da su pare u pitanju da Partizan napravi ovakvu gresku a posle toga da onolike pare za Sumu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
17:38

I Kleo je isto bio zmaj.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 02.04.2019
14:20

Koliko se samo bivsih igraca Partizana rado seti i dodje da gleda neke utakmice Partizana ,ne samo u fudbalu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
13:59

Leonardo Artista