'Prštalo' na Jazu, samo je rezultat bio "prijateljski"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
13:44
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine odmerili su u utorak snage sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaši iz Novog Sada i Gornjeg Milanovca odigrali su u utorak kontrolnu utakmicu na terenu sa veštačkom podlogom u Budvi u sklopu priprema za prolećni deo sezone i remizirali rezultatom 1:1 (0:1).

Utakmica je odigrana bez prisustva publike ali to nije smetalo igračima dva tima da obavezama pristupe maksimalno ozbiljno pa je meč u pojedinim trenucima prevazilazio okvire prijeteljskog susreta.

Metalac je poveo već nakon prve izgledne prilike pred golom Nikole Perića, a strelac vodećeg gola za "Šerpose" bio je Jovanović u 30. minutu prvog dela igre.

Sedam minuta nakon vodećeg gola Metalca pokoškali su se Đuriđić i Rovčanin pa je sudija Milatović obojicu poslao van terena ali su dva tima shodno dogovoru imala prvo da uvedu zamene za isključene igrače.

Na startu drugog poluvremena Metalac je imao odličnu priliku preko strelaca vodećeg gola ali se istakao golman Novosađana Perić, da bi nedugo zatim Vojvodina kaznila protivnika.

Nakon slobodnog udarca u 68. minutu Lazar Zličić pronalazi Nikolu Kovačevića koji je šutirao glavom i lobovao golmana Kostića. Svega pet minuta kasnije umalo nije viđen autogol jednog od igrača Metalca ali je "metal" bio saveznik Gornjomilanovčana.

Poslednju priliku da stigne do trijumfa Vojvodina je imala u 89. minutu preko Kovačevića koji je sa 25 metara krenuo sam ka protivničkom golu ali je na kraju njegov udarac završio pored stative.

Vojvodina:
Perić – Lazarević (od 59. Kompaore), Andrejević, F. Babić, Bureković – Kovačević, Đurišić (od 37. Nešković) – Iloski, Zličić, Stamenić – Todorović (od 46. Šćepanović).

Metalac: Kostić (od 75. Minić) – Pavlović (od 46. Dopuđ), Bodarenko (od 46. Stojković), Otašević, Simović – Vukadin, Mijić, Rovčanin (od 37. Onijakan, od 75. Višković), Čumić – Tomić, Jovanović (od 75. Nikolić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke