Prštaće na sve strane, Kragujevčani jedva čekaju Inđiju

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.05.2019.
23:45
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Najava gostovanja Radničkog iz Kragujevca Inđiji.

Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica
Facebook/FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

Povezane vesti

Možda i najzanimljivija utakmica u srpskom fudbalu predstojećeg vikenda biće u Inđiji gde gostuje ekipa Radničkog iz Kragujevca.

Radi se o finalu plej-ofa za baraž mečeve, igra se jedna utakmica, a Kragujevčani se nadaju da bi po prvi put u sezoni mogli da pobede veoma dobru ekipu Inđije.

"Ekipu Inđije izuzetno respektujemo. U prethodne tri utakmice ove sezone nismo uspeli da ih dobijemo i mislim da je sada pravi trenutak da to učinimo, kako bismo došli u situaciju da odigramo dvomeč sa ekipom iz Super lige. Budući da nam je ovo, ja mislim četrdeseta utakmica u sezoni, nema neke prevelike treme, jedino što svi sa nestrpljenjem očekujemo da utakmica počne", rekao je Tomislav Todorović.

Todorović je jedan od glavnih aduta Radničkog u ovoj sezoni, a očekuje i veliku podršku navijača koji će napraviti domaći teren u Inđiji.

"Mnogo će nam značiti podrška navijača u Inđiji. Na prošloj utakmici sa Metalcem na „Čika Dači“ bilo je skoro deset hiljada ljudi, što je jasan pokazatelj da imamo najbolju publiku u ligi. To nam je svakako veliki vetar u leđa da napravimo što bolji rezultat u Inđiji", ističe mladi ofanzivni fudbaler Kragujevčana.

Inače, očekuje se veliki broj navijača Radničkog u Inđiji, organizovano je već pet autobusa iz Kragujevca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke