''Prst u oko'' Partizanu, saopštenje bez efekta!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2019.
09:21
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Kako će najnovija informacija iz FSS biti prihvaćena u Humskoj posle svega što se dešavalo u Nišu?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Superligaška sezona ulazi u samu završnicu, u nedelju se igra 35. kolo, a na sajtu FSS objavljena su imena arbitara koji su delegirani za deljenje pravde u predstojećim mečevima.

Ono što odmah ''bode oči'' kada se pogleda spisak delegiranih sudija, jeste informacija da će utakmicu u Humskoj, između Partizana i Napretka suditi Bojan Nikolić iz Kragujevca, na čiju su arbitražu crno-beli imali mnogo primedbi nedavno u Nišu, gde je Radnički savladao ekipu Sava Miloševića sa 3:1.

Posle tog meča, Partizan se oglasio i zvaničnim saopštenjem, u kojem je, između ostalog, poručeno:

''Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave",
navedeno je tada u saopštenju kluba iz Humske, a kompletnog teksta se možete podsetiti OVDE.

Ali, očigledno da ovo Partizanovo saopštenje nije naišlo na reakciju koju su crno-beli očekivali, pa će im mnogo brže nego što su se nadali, pomenuti arbitar ponovo deliti pravdu.

Utakmica Partizan - Napredak igra se u nedelju od 16 časova u Humskoj.

Dva sata kasnije u Nišu, Radnički dočekuje Vojvodinu, sudiće Milan Ilić, a u isto vreme na ''Marakani'', Crvena zvezda igraće protiv Mladosti i ako pobedi, obezbediće novu titulu. Taj meč će suditi Dragan Čolović.

A na Banovom brdu, u utakmici Čukaričkog i Proletera, takođe u nedelju od 18h, glavni sudija biće Petar Piper.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 04.05.2019
14:21

Sami sebi oni zabijaju prst u oko sa svojim sramnim saopstenjima s kojima prikrivaju svoju nesposobnost.

avatar
Brajkoo
Friday, 03.05.2019
12:42

Na sta je spao srpski fudbal?! U FSS sve sam olos u, u Cz sve kriminalci,u Partizanu nesposobnjakovici,sudije u sluzbi Kokeze,Terzica i Tonceva...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
10:30

Kristijano Ronaldo i Luis Suarez su među najvećim zvezdama svetskog fudbala, a, verovali ili ne, zajednička tačka im je Partizan!

Sigurno se pitate kakve veze beogradski crno-beli imaju sa Urugvajcem iz Barselone i Portugalcem iz Juventusa...

Obojica su evropske karijere počeli utakmicama protiv Partizana!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
12:14

I Pjontek isto:-D

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 03.05.2019
10:24

Zasto dopustate komentare ovih iskompleksiranih osoba, koje nemaju svoj zivot ili im je bas tuzan? Evo ovaj ovde revoltic, on poziva na ubistva, na neko zlo, generalno bi trebali da pozovete policiju i da ga prijavite, nace oni odakle kuca komentare i da ga psiholozi malo ispitaju, a ne sutra kada uradi nesto lose, nekom ko ima zivot, da bude, pa nismo znali. Takodje, isto uraditi za onog nenada i kralja, decaci ponavljaju iste komentare, to je faza ludila po Ajnstajnu, a slozicete se da nije dobro imati nestabilne osobe na slobodi. Nadam se da cete bar odobriti komentar, pa ce neko iz policije da procita i reaguje.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 03.05.2019
20:29

Ti kazes nekom iskompleksiran hahahha

avatar
pfc
Saturday, 04.05.2019
13:12

Hoce sigurno. Policija prati tvoje komentare i reagovace.

avatar
Mani2
Saturday, 04.05.2019
10:26

Koliko zlobe u tebi sine.Moracu da popricam sa tvojom mamom

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 03.05.2019
10:11

Partizan je do sada imao puno pravo da za svakog sudiju koji mu je sudio traži i dobije izuzeće, ali Partizan nema upravu koja radi u interesu kluba već u interesu njihovog gazde koji je glavni krivac za ovo što se radi Partizanu u Srbiji. Ovo je npr. kap u moru: https://www.youtube.com/watch?v=9sXfdc4nLo8&feature=youtu.be

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
12:22

To u 16. minutu je i za direktan crveni karton. Da li je moguce da nista nisi nasao za filipa stojkovica? Jedino ako je zasluzio samo zuti, a ne i crveni:-D

avatar
Man united
Friday, 03.05.2019
13:33

Стигао сам до другог минута и схватио колико је сати. Ти ладно сваки Звездин прекршај рачунаш као жути картон. Није ни чудо што у твојим анализама Звезда редовно има 7, 8 црвених картона.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
10:03

Znaci, zapravo je besprekorno odsudio taj mec, to je poruka za Partizan! Ovo se moglo i naslutiti kad je odredjen za sudjenje u Lucanima odmah nakon tog skandala u Nisu, kad je simovic odredjen za Derbi, a siroki za Mladost. Samo napred sa tom praksom, idete ka sopstvenom nestanku, idete ka samoubistvu...

avatar
Man united
Friday, 03.05.2019
13:36

Пред свако коло имаш саркастичне коментаре за избор судија. Ја имам осећај да кога год вам одреде, ти би нашао неку длаку у јајету. Као да правиш изговоре унапред.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
20:04

Znas za ono: ''I corava koka zrno ubode''? E, pa, ja sam mnogo daleko od corave osobe.

avatar
3x3
Friday, 03.05.2019
09:33

Oni hoce da biraju sudije za sebe. Eliminisu sve one koje ne mogu da potplate i pokusavaju izmisljenim saopstenjima da dobiju sudije koje zele.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
10:27

Kako te samo nije sramota da napises tako nesto? Je l' ti zivis u zemlji cuda?

avatar
gorango
Friday, 03.05.2019
13:15

Da druze, ali toliko su oslepeli od mrznje prema Zvezdi da ne vide koliko ih urusavaju nazovi partizanovci iz njihove uprave. Pa u pola tih sudija su se kleli za vreme vladavine toleta grobara. A sada, kada pogedas, nema ni jedan sudija koji im odgovara. Svi su ih ostetili! Ceo svet je protiv njih, strasno. Mislim da je suvisno i komentarisati vise.