Protiv Partizana postavili standard, sad nema nazad

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.07.2018.
22:24
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Strateg surduličkog Radnika Mladen Dodić otkrio je na koji način je pripremio ekipu za drugi prvenstveni duel, a nakon trijumfa nad Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika savladali su Partizan u prvom kolu Super lige Srbije čime su već na startu postavili visok standard i sebe doveli "u problem".

Pred gostovanje ekipi Mladosti trener Radnika Mladen Dodić rekao je da igrači nakon trijumfa nad vicešampionom Srbije nemaju pravo na slabije izdanje od onog nedeljnog.

"Idemo sa puno motiva, jer smo pokazali da možemo, ali sa znanjem da je svaka utakmica priča za sebe, da će sa tim rezultatom svaki protivnik će još ozbiljnije da nas shvati, biće nam teže. Igračima sam rekao da su tada postavili standarde i pojedinačno i timski i da ispod tih standarda ne bi smeli da idemo", rekao je Dodić, a prenose "Južne vesti".

Mladost je u prvom kolu Super lige remizirala sa Vojvodinom u Novom Sadu.

"Ekipa izuzetno takmičarska, zna da igra na rezultat. Ima nekoliko mladih igrača i dosta igrača sa velikim brojem superligaških utakmica iza njih, nekima sam bio i trener i znam njihov kvalitet. Znaju da kazne svaku grešku protivnika, pokazali su to u Novom Sadu, gde su pokazali da su već dostigli zadovoljavajuću formu", konstatuje Dodić.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u subotu od 19 časova na stadionu u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke