Prošao preglede, on sledeći potpisuje za Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.12.2018.
12:19
Izvor: Sportske.net

Miloš Vulić, Ričard Odada, Nemanja Milunović... Do kraja godine još jedan potpis na "Marakani".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Juče je potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom stavio mladi Ilija Stojančić (17) ali se za njega ne može reći da je novajlija, jer se radi o članu omladinske selekcije.

Ukoliko računamo samo one igrače koji će prvi put ove zime zadužiti opremu Crvene zvezde, onda se epitet novajlija može koristiti u slučaju Miloša Vulića (Napredak), Ričarda Odade (Grafičar) i Nemanje Milunovića (BATE Borisov).

Kako trenutno stoje stvari, do kraja 2018. godine potpis na ugovor sa crveno-belima trebalo bi da stavi još jedan fudbaler.

Novi član aktuelnog šampiona Srbije postaće Dejan Vidić (25) koji je, prema saznanjima "Žurnala" u petak prošao lekarske preglede.

Pisali smo o napadaču Zlatibora, Zvezdin plan je da ga angažuje ove zime i da ga odmah prosledi na pozajmicu u Zemun. U pitanju je jedan od petorice fudbalera koji su tokom jesenjeg dela sezone stigli do dvocifrenog broja pogodaka u Prvoj ligi Srbije.

Zlatibor je pravo otkrovenje u Prvoj ligi Srbije. Klub iz Čajetine plasirao se u viši rang prošle sezone i odmah ušao u najužu konkurenciju za ulazak u Super ligu.

Deset od 36 golova Zlatibora u jesenjem delu sezone postigao je Dejan Vidić, napadač specifičnih karakteristika zbog visine koju poseduje (193 cm).

Ukoliko su informacije tačne, Vidić će uskoro staviti potpis na ugovor sa Zvezdom, a prolećni deo sezone provešće u Gornjoj Varoši.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PADAMNAGORE
Sunday, 30.12.2018
10:49

Verujte da niste svesni kakav je to igrac.. Igra glavom, sut levom , gradi se, igra fudbal sa 194cm, uopste nije trom zbog visine, sta vise brz je. Kasno su ga otkrili, to je problem. Srecno Vidicu!

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 29.12.2018
22:28

Ovo ce biti fina preprodaja. Taj nije placen vise od 50k evra, a otici ce za minimum 100k, platu ce da mu daje Zemun, tako da 50k ni orao, ni kopao. Mora da se razmislja o svakom evru

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 29.12.2018
16:37

Nerazumem,dali ovi u klubu prodajom vodećiih irača u klubu i kupovinom na njihovo mesto igrače koji jedva mogu biti prvaci i u našoj ligi to rade dobro.Smatram da treba sačuvati okosnicu kluba i dovesti igrača koji bi ih pojačao za L.Š.Tu leže velike pare, a ne u bescenje prodavati naj bolje igrače.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 29.12.2018
14:07

Ako dodje Vidic znaci da Boacija ili Pavkova prodajemo.

avatar
The Champ
Saturday, 29.12.2018
22:31

Boaci nije na prodaju, iz razloga sto je vec nastupao za dva tima ove godine, pa ne bi imao pravo i za treci da nastupi pre pocetka sledece sezone.

avatar
The Champ
Tuesday, 01.01.2019
16:56

To da, u junu ce skoro sigurno da ide i mislim da ce zato biti isforsiran malo vise sad, da bi mogli da dobijemo sto vecu ponudu na leto.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.12.2018
11:59

Nisam mislio sad da ga prodaju, nego u junu.