Proradio Aleksandar Pešić, Tavamba nastavio seriju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.10.2018.
14:16
Izvor: Sportske.net

Već nekoliko meseci se čekao njegov gol, konačno je usledio pre nekoliko dana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige iz prošle sezone, Aleksandar Pešić, počeo je da trese mreže i u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, on je letos sa Marakane otišao u ekipu Al Itihada, a Zvezda je na ime obeštećenja inkasirala 4.2 miliona evra.

U novom klubu je odmah uspeo da se izbori za ulogu startera, ali sezona za Al Itihad nije počela kako se očekivalo, pa je ovaj klub posle sedam odigranih kola i dalje bez pobede, sa samo dva osvojena boda, na poslednjem mestu na tabeli.

Dugo se čekalo i na Pešićeve golove, ali najava boljih dana, makar za njega, usledila je pre nekoliko dana, kada je postigao svoj prvi gol u dresu novog kluba, protiv Al Hilala.

Snažnim udarcem pod prečku, Pešić je u 19. minutu izjednačio a 1:1, ali do kraja meča njegov tim nije uspeo da izbegne novi poraz - Al Hilal je slavio sa 3:1. Narednu utakmicu Al Itihad igra 1. novembra protiv Al Raeda.

U Saudijskoj Arabiji od ovoga leta igra i bivši napadač Partizana Leandre Tavamba, koji je u pobedi Al Tavona nad Al Batinom od 5:0, postigao svoj peti gol od početka sezone i tako potvrdio odličnu formu i ove jeseni.

U prilogu je Pešićev gol.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke