Proradilo veliko pojačanje Čukaričkog!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.10.2019.
15:51
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Da li će ući u golgetersku seriju posle prvenstvene pauze?

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Dugogodišnji fudbaler kruševačkog Napretka, 24-godišnji Senegalac Ibrahima Endiaje, ovog leta je pojačao redove Čukaričkog.

Odmah se ustalio u startnoj postavi ''Brđana'', a na golgeterski prvenac čekao je do meča sa Javor Matisom, koji je uoči prvenstvene pauze Čukarički dobio sa 2:0.

''U šestom meču u dresu Čukaričkog uspeo sam da postignem gol. Zahvalan sam Bogu na tome, bio je to prelep osećaj. Takođe, veliku zahvalnost dugujem saigračima i stručnom štabu, koji imaju mnogo poverenja u mene.

Od kako sam došao na Banovo brdo odigrao sam sve mečeve u Super ligi, na klupi sam bio samo protiv Žarkova u Kupu Srbije. Veoma sam motivisan da dam svoj maksimum, na svakom treningu, na svakoj utakmici, nadam se da će u budućnosti biti još bolje'', izjavio je Endiaje.

Naredni meč ''Brđani'' igraju protiv Vojvodine na Banovom brdu, a Ndiaje ističe da je u novom klubu sjajno prihvaćen, što mu dodatno podiže samopouzdanje.

''Presrećan sam što sam bio starter u svakom dosadašnjem meču u Super ligi od dolaska, zato sam uostalom i doveden, imam već dosta iskustva u srpskom fudbalu. Ali, mnogo mi znači i što imam takve saigrače uz sebe.

I klupa nam je sjajna, ko god da uđe od tih momaka spreman je da preokrene rezultat i da pomogne ekipi. Nekoliko mečeva smo dobili i golovima u finišu, to najbolje govori o fizičkoj i mentalnoj snazi našeg tima'', poručio je fudbaler Čukaričkog.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke