Proradila "ruska veza", Bambi dovodi bivšeg saigrača u Partizan?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 31.07.2019.
12:29
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Parni valjak" je trenutno prioritet.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pred Partizanom je veliki posao na fudbalskom tržištu ovog leta pošto prelazni rok još uvek nije završen.

Određeni pomaci jesu napravljeni kada su u pitanju određeni igrači, ali za sada nema novosti o doskorašnjem članu Olimpijakosa i kapitenu reprezentacije Izraeala Bibrasu Nathu.
 
Fudbaler "crno-belih" Zoran Tošić otkrio je kako je došlo do kontakta između Partizana i njegovog nekadašnjeg saigrača u CSKA Moskvi.

"Video sam da trenira sam i - inicirao Nathov dolazak! Bez obzira što znam da je u prethodnom periodu ima velike ugovore, pomislio sam: zašto da ne probamo? Predočio sam to ljudima iz kluba, bili su oduševljeni. Ubeđen sam: ukoliko dođe moj drug Natho, biće to totalno drugačiji Partizan", istakao je Tošić u izjavi za Sportski žurnal.

Izraelcu je Parni valjak, trenutno, na vrhu liste uprkos interesovanju iz Rusije i Turske, na potezu je rukovodstvo osvajača Kupa Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Wednesday, 31.07.2019
13:00

Hajde, 'leba ti, seti se jos nekog bivseg saigraca. Probaj da nagovoris Musu ili Dumbiu Hahaha Zamislite to- Ahmed Musa i onaj drugi nas Musa, a sa druge strane Sejduba Suma, Sejdu Dumbia i Umar Sadik, Afrika u punom sjaju. Taman Musa levo i Dumbia u spicu, Dzosua na poziciji pcelice radilice i (Mario) Fernandes na desnom beku Hahaha

avatar
svojnasvome
Wednesday, 31.07.2019
12:45

Ma nema od toga nista. .kao ni sa argetincom sto se pokazalo, evo kayzi blizu kopitovic znaci I za marasa su izduvali.....sve planski na unistavanju Partizana....naravno navijace podelili na 3-4 frajcije, placaju pojedine a oni vrsljaju I unistavaju. Tipicno politicka prica