Propao povratak u Partizan, sada tvrdi: "Zvezda je definitivno bolja!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.08.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net, Kurir

Bivši igrač "crno-belih" neće moći da pomogne svom timu na Marakani.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U jednom od derbija drugog kola Superlige Srbije, Crvena zvezda će na domaćem terenu dočekati Radnički iz Niša.

"Real sa Nišave" biće lišen usluga Nikole Aksentijevića zbog povrede zgloba, pa će fudbaler meč posmatrati sa tribina.

Mnogo se bure diglo oko najave da bi Nišlije mogle da izađu na teren u dosta izmenjenom sastavu, ali Aksentijević je u intervjuu za Kurir odbacio optužbe da je to učinjeno namerno.

"Ne bih to da komentarišem iskreno. Ja sam objasnio zašto ja ne mogu da igram, a što se tiče ostalih saigrača to ćete morati da vidite sa njima. Ja sigurno imam motiv više od ostalih, kao dete Partizana, da igram i dokažem se protiv Zvezde i to na Marakani, ali stvari su ispale takve da ću morati da sačekam drugu priliku. Da, čuo sam i za Kojića da neće moći da igra, ali mislim da se samo tako poklopilo. Mislim da će trener poslati na meč sa Zvezdom ono najbolje što ima trenutno na raspolaganju"
, smatra Aksentijević koji je potom otkrio da je bilo kontakta između njega i "crno-belih" tokom prethodnih godina.

"Ovog leta nije, ali otkriću ti da je svakog prethodnog roka bilo. Imao sam direktan kontakt sa direktorom Milošem Vazurom, ali je svaki put transfer stopirao Marko Mišković, iako su pregovori bili veoma blizu kraja. Ovog leta ne želim da razmišljam o tome, sada mi je samo Radnički u glavi", rekao je desni bek.

Aksentijević je potom istakao da je Crvena zvezda prvi favorit za titulu prvaka Srbije.

"Iskreno, mislim da Zvezda ima bolji i kompletniji tim. Navijam za Partizan i voleo bih da oni osvoje titulu, ali mislim da će presuditi Zvezdina duža klupa. Partizan ima Sadika, Asana i Sumu, ali ako gledamo ceo tim Zvezda je definitivno bolja."


Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 05.08.2020
17:43

Sad ce postati najveci neprijatelj!

avatar
peca
Wednesday, 05.08.2020
15:20

Jak si mi ti Partizanovac kada lupetas gluposti...samo sto dalje od Partizana....

avatar
Petar Petar
Wednesday, 05.08.2020
15:16

E vala, neka te i nema u jednom prelaznom roku. A ne razumem ni ove koji ces im ti pa te u svakom prelaznom roku kontaktiraju? Osim da budes necija 'sema" ne vidim drugi razlog da ti zaigras ponovo u Partizanu. Ama ni NAJMANJI, cak ni kao grejac klupe. Onaj bek iz Napretka trenutno je pet klasa bolji od tebe. Ti slobodno nastavi da se slihtas Zvezdi, nije prvi put i uzivaj u drugorazrednim klubovima LingLong lige. Dizi ego ovima poput ovog "Dr fudbala..." ovde na komentarima, za drugo i nisi upotrebljiv.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.08.2020
14:32

Ti navodno znas zasto neces igrati protiv zvezde, ali iskreno ne bi o tome, a cuo si da ti i saigrac Kojic nece igrati protiv zvezde, ali ne znas zasto, a delite istu svlacionicu, trening, karantin, sastanke i utakmice. Koga vi lazete, koga vi ubedjujete u regularnost. Videli smo ko je bolji u direktnim duelima, tu nema sklanjanja, zvezda 4 utakmice 2 suta u okvir Partizanovog gola, Partizan 3 pobede uz gol razliku 4:0 i jos zvezda slavila sa navijacima onih 0:0 kada su zasluzili 5 crvenih, a nisu dobili nijedan, kada su na pocetku utakmice polomili rebra Sadiku i pocepali koleno Sumi. Duza glupa? Sta zvezdi znaci duga klupa kada ona ne dobija kartone niti imati rizik od povreda kao kad bi joj sudile profesionalne sudije, a ne njeni navijaci i kada bi igrala takmicarske utakmice, a prijateljske protiv filijala. Na Partizanovoj klupi se nalaze 3 bivsa i potenijalna reprezentativca Srbije i Kameruna, bivsi igraci Sportinga, Malage, Barselone, Juventusa koji je pritom bonus i Liverpula, napadac koji je bio u vrhu liste strealaca kada je dosao u Partizan, a nije nakon toga zbog minorne minutaze posto je prvi napadac igrac koji dominira ligom u skoro svim segmentima igre, bonus igrac koji je jedan od najtaletovanijih u ligi i naravno Scekic koji zvezdinom celom veznom redu svaki put objasni ko je koliko dugacak u direktnim duelima.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 05.08.2020
14:27

Kakav crni Asano pre Stevanovica, a i gde jednog Natka uopste da ne spomene? Opet ovaj prica protiv nas.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 05.08.2020
14:23

Не могу да верујем и да код њих има неко нормалан и реалан.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 05.08.2020
15:12

A ti sve to ne mozes da poverujes iz ugla "savrseno normalne i realne osobe", je li tako? Vazi... Neka si ti nama takav.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 08.08.2020
14:34

Поштено да ти кажеш нисам веровао да таквих људи има код вас. Овај човек је сигурно највећи Господин међу вама и њему свака част за разлику од осталих.

avatar
babaroga
Wednesday, 05.08.2020
15:49

Poplave će nam doći glave