Promovisan Pankov, evo koji broj je dobio

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.06.2019.
15:10
Izvor: Sportske.net

Radovan Pankov je prvo pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Crvena zvezda je prvo dovela štopera za narednu sezonu.

Klub iz Ljutice Bogdana je završio posao odavno sa fudbalerom koji je prethodnu sezonu nastupao za Radnički iz Niša, Radovanom Pankovim.

"Zadovoljstvo mi je da predstavim Radovana Pankova, fudbalera rođenog 1995. godine. On pripada generaciji koja mi je izuzetno draga i koja je i meni i celoj Srbiji donela mnogo radosti osvajanjem Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Pankov je profil štopera kakav je potreban Crvenoj zvezdi, uz ostale igrače na toj poziciji verujem da će činiti defanzivnu snagu Crvene zvezde. On je izuzetno napredovao prethodnih nekoliko godina i uveren sam da će u Crvenoj zvezdi nadograditi fudbalsko umeće i ostvariti želje navijača, kako i lične želje", rekao je Mitar Mrkela na predstavljanju ovog fubdalera.

Pankov je istakao da je veoma srećan što je postao igrač Zvezde imajući u vidu da je navijač ovog kluba od malena.

"Izuzetno sam srećan što sam postao igrač Crvene zvezde. Obećavam profesionalizam u svakom trenutku i nadam se da ću ispuniti očekivanja ljudi u klubu, svoje porodice i navijača. Sa nekolicinom novih saigrača sam privatno dobar, ostale koje ne poznajem privatno znam kao rivale na terenu. Radujem se što ću ih sutra sve konačno upoznati. Volim da igram pod pritiskom i to mi neće predstavljati problem u Zvezdi. Kada nema pritiska, kada dođe neka utakmica koja je na papiru laka uvek sam sebe motivišem", rekao je osvajač zlatne medalje sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Inače, Pankov će nositi dres sa brojem 6.

Mitar Mrkela je poručio i da postoje igrači koje Zvezda želi.

"Spremamo se za ovaj prelazni rok već šest meseci i tačno znamo šta nam je potrebno. Zimski prelazni rok smo odradili tako da ne moramo u prvoj fazi letnjeg prelaznog roka da žurimo. Doveli smo igrača koji nam je bio potreban, a to je Radovan Pankov. Imamo još neke igrače koje želimo, ali nećemo žuriti jer imamo formiran tim
", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke