Promovisan Krstajić

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 04.01.2021.
14:38
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji selektor naše reprezentacije

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Mladen Krstajić je preuzeo TSC.

Stigao je u Bačku Topolu, uverio se u ono što svi već znamo, a to je da je TSC ozbiljan fudbalski projekat.

"TSC kao klub je nešto što su evropski standardi. Imao sam samo jedan sastanak ovde, a kada sam video ovo zdanje i šta će tu da se gradi - nisam imao dilemu. Nisam postavljao nikakve uslove oko finansija. Jesu one osnov života, ali...", rekao je Krstajić na promociji.

"Bukvalno, TSC akademija ima sve kao jedan bundesligaš", istakao je čovek koji je svojevremeno veliki deo svoje karijere proveo upravo igrajući u Bundesligi.

Jasno je i njemu da je stigao u klub sa visokim ambicijama.

"Ovo je samo početak šta će dobiti s ovim modelom. Domaći zadatak za sve klubove u Srbiji kako treba klub da funkcioniše u 21. veku. Željan sam dokazivanja. Znate da sam bio selektor, bila je pauza, vreme je proticalo, a posla nije bilo", zaključio je Krstajić.

Nekadašnji selektor naše reprezentacije će imati pomoć na klupi u vidu Dušana Bajića i Stefana Jankovića, a sa pripremama se kreće 8. januara.

Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alllex21
Monday, 04.01.2021
18:13

Sad nam sledi uspon TSC-a, a borba za trofej u, tinkivinki-šaolin, prvenstvu dobija ozbiljnog igrača. Samo jako

avatar
riquelme
Monday, 04.01.2021
15:47

Ko je nama bio selektor!? Ko nama bira selektora? Pitajte Kokezu gde će raditi njegov izbor koji je trebao da promeni stil igre coveka koji nas je odveo na SP u napadacki... Neka objasnjava gasto menjamo selektore na 15 utakmica a ne zasto Vidic prica da su svi korumpirani u savezu. A i ne bi se branio da nije tako... Neka se pokazu svi tako i treba. Zigici, Pantelici, Stankovici, kumovi Lalatovici itd. Bruka...