Promocija na vidiku - Koliko košta prvo Zvezdino pojačanje ove zime?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.12.2017.
09:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Konačno su na vidiku prvi konkretni potezi ove zime na Marakani.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Novogodišnji poklon za navijače Crvene zvezde najverovatnije će biti transfer Milana Jevtovića iz turske Antalije!

Ovaj krilni napadač je u godini na izmaku bio na pozajmici u norveškom Rozenborgu, gde je pokazao zavidnu efikasnost i na 41 odigranoj utakmici postigao 13 pogodaka.

Ugovor o pozajmici mu ističe na kraju tekuće godine, dakle do kraja nedelje, a onda na scenu stupa - Crvena zvezda.

Kako prenosi današnji ''Žurnal'', turska Antalijaspor je za ovog 24-godišnjeg Srbina odredila cenu od 600.000 evra koliko bi Zvezda morala da plati njegov transfer na ''Marakanu''.

Na prvi pogled pozamašna suma za naše uslove, ali crveno-beli istovremeno rade na prodaji Slavoljuba Srnića, pa ako sve bude kako je planirano, dolazak Jevtovića neće previše opteretiti Zvezdinu kasu.

Takođe, kako smo i juče preneli, sve je izvesnije potpisivanje novog ugovora sa Gelorom Kangom pošto nema ništa od dolaska Mirka Ivanića, a najverovatnije ni od Filipa Đuričića i pitanje je dana kada će Gabonac ozvaničiti nastavak saradnje sa crveno-belima.

Ono što se takođe željno iščekuje ovih dana, jeste rasplet i oko Ričmonda Boaćija, od čijeg eventualnog odlaska zavisi angažovanje Bena iz Olimijakosa.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijac Zvezde????⚪
Tuesday, 26.12.2017
16:41

Ma prodati Kangu, Boacija i Srnica za 10,11mil ukupno;nDovesti Jevtovica, Kataija i Bena za ukupno oko 6 miliona i svima lepo... Zaradili 4,5 miliona, a tim uopste nije slabiji nego ovaj sad.

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 26.12.2017
14:45

realno ako kanga produzi ugovor sa zvezdom, tako opusteno bez zatezanja, znaci da ga niko nezeli. nema opcija

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Tuesday, 26.12.2017
14:01

i treba da potpisemo kangu... on je fudbaler koji nam je potreban

avatar
Don Silvio
Tuesday, 26.12.2017
12:11

Ma prodati Kangu, a vratiti Aleksandra Velikog

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 26.12.2017
11:34

Nadam se samo da nece biti puno prodaja i dolazaka. Jedan mega-transfer ove zime, npr. Boaci mogao bi nam donijeti dovoljno finansija da dovedemo jos par igraca na kriticnim pozicijama. Mozda jos jedna ili dvije prodaje kao sto je Srnic, jer je on ipak dugo u klubu i pretpostavljam da zeli u inostranstvo. Kanga ako ce ostati, onda da ostane bar do kraja evro-kvalifikacija tj. do kraja avgusta, jer sad imamo lijepu priliku da formiramo tim za ljeto.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 26.12.2017
11:30

Znam da je absolutno nebitno, ali ja nazalost bas nisam srecan da Kanga ostane, to je problematican lik, jedini koji moze da polulja hemiju cele ekipe. Ako ide Srna, onda Jevtovic je ok, mislim da ce Miloje da radi sa njime i postroji da zameni Srnu, zato sto ruku na srce, Srna je igrao i odbranu i napad na desnu stranu, a Jevtovic to treba da znaje i da bude spreman na to. Za Bena zaista ne znam sta da kazem, Bocko mi se meni licno dopada, zna sa loptom, jak je, a Bena nisam bas narocito gledao, osim tih golova protiv Partizana. Dobro je, imamo dobru struku i mozemo da uzivamo na njihovom izboru jer zaista retko mase. I Miloje i Mrkela dokazali su da znaju sta rade, pa zato Srecna vam Nova Godina, i uzivajte.

avatar
Korner Pixi GOOOOOL
Tuesday, 26.12.2017
10:53

Ne novi ugovor sa Kangom ne.

avatar
jv
Tuesday, 26.12.2017
12:37

Čovek nas je uveo u Evropu, sada je u lošoj formi, i mi ga odmah trebamo menjati? Jedan od najbitnijih u timu.

avatar
Korner Pixi GOOOOOL
Tuesday, 26.12.2017
15:09

Suvi prosek od igraca kojem se posrecila sebicnost pa je par suteva pogodio, a on sam ne zna kako. Molim Boga da njega sto preprodamo, ali sumnjam da neko zeli takvog igraca.

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 26.12.2017
10:51

Po meni je on trebao bit prvi pik od starta decko najbolji od pominjanih imena ili bolje reci najpotrebniji.