Promocija kasnila zbog Nemaca - Đurđić ipak u Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.06.2016.
12:39
Izvor: Sportske.net, Beta

Predstavljanje sedmog pojačanja vicešampiona Srbije u tekućem prelaznom roku kasnilo je nešto više od pola sata zbog administrativnih problema, ali je Nikola Đurđić na kraju zadužio crno-beli dres sa brojem 40.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Novi fudbaler Partizana Nikola Đurđić rekao je danas da  finansije nisu bile presudne kada je odlučio da dođe u beogradski klub i da je cilj ekipe da u najmanju ruku ponovi rezultat iz prošle sezone u Evropi, plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Bilo je stresno u poslednjih mesec dana, kako je krenula ova priča i drago mi je da se sada sve završilo. Svako ko me poznaje zna da sam odmalena navijač Partizana i da mi u ovom trenutku finansijski faktor nije bio presudan" rekao je Đurđić.

Nikola Đurđić je došao iz Augsburga i nosiće dres sa brojem 40, koji mu je, kako je rekao, doneo mnogo sreće u Nemačkoj i asocira ga na uspehe i golove.

"Moja velika želja je bila da dođem, jedva čekam prvi trening, da krenemo da radimo. Nadam se da ćemo napraviti mnogo toga dobrog. Moj uspeh je uvek zavisio od ekipe, nadam se da ćemo biti uspešni", dodao je Đurđić na predstavljanju na stadionu Partizana.

On je rekao da nije lako prognozirati rezultat ekipe u Evropi.

"Sezona mnogo zavisi od Evrope, neće biti lako, koji god protivnik nam bude u kvalifikacijama. Pogledajte koje reprezentacije dominiraju na Evropskom prvenstvu, a tek u klubovima, gde svaki malo stabilniji možeda dovede dobre igrače" istakao je Đurđić.

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv boljeg iz duela Zaglebja i Slavije a Nikola Đurđić ističe da ekipa ima obavezu da se domogne grupne faze takmičenja.

"Nijedan protivnik nije naivan, imamo dužnost prema navijačima da pokažemo zube u Evropi i vratimo veru u naš fudbal i u najmanju ruku da ponovimo uspeh iz prošle sezone, kada je Partizan igrao u grupnoj fazi Lige Evrope", rekao je on.

Đurđić je naveo da je gledao utakmice Partizana iz drugog dela prošle sezone, tokom koje je trener Ivan Tomić proveravao na koje igrače može da računa.

"U poslednjih šest meseci je stekao uvid, a rezultat nije bio u prvom planu. Nova sezona je nešto drugo i biće potreban rezultat. Lepo je kad se mlad igrač proda u inostranstvo, ali je lepo i pobeđivati, treba da se nađe balans. Partizan iz prošle i Partizan iz ove sezone su druga priča. Došli su igrači sa drugačijim karakteristikama, ali oni kao pojedinci ne garantuju uspeh, već je na treneru da ih uklopi. Nadam se da će se na pripremama videti konture tima i stil igre. Nisam individualac, mnogo zavisim od ekipe, ali kada sam na visokom nivou mogu mnogo da pomognem", rekao je Đurđić.

Promocija 30-godišnjeg napadača kasnila je oko pola sata pošto nije na vreme završen posao oko papira sa Augsburgom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaXXXIX
Tuesday, 21.06.2016
20:14

Ti nisi individualac? Dobro :D

avatar
Iggy+Revolt
Tuesday, 21.06.2016
17:17

Djurdjic ima 30 godina, a dolazi vam iz druge nemacke lige, gde je u Fortuni odigrao 12 utakmica i dao 2 gola. Pre Fortune, bio je na pozajmici u Malmeu, gde je na isto 12 utakmica dao 5 golova. Pre pozajmice u Malme, za Augsburg je odigrao svega 16 utakmica, gde je dao samo 1 gol. Klasa od napadaca, nema sta. Sreca vasa da nije uspeo da se nametne Fortuni u drugoj ligi, inace ne znam kako bi ovakvog spica nasli, a jos covek moze narednih 10 godina da igra na ovakvom nivou :D

avatar
-40 u rupetini
Tuesday, 21.06.2016
17:03

dobro ti nama dosao nidzo!

avatar
Meepo
Tuesday, 21.06.2016
15:17

Zasto podize Adidas dres, kada je Partizan od ove sezone Nike?

avatar
Djordje Vukicevic
Tuesday, 21.06.2016
15:45

Zato sto ugovor sa Addidasom vazi do 30-tog juna.

avatar
Nikola Bizmark
Tuesday, 21.06.2016
14:35

Svaka cast ovaj covek je klasa u napadu,ima iskustvo igranja lige sampiona,mislim da je on veliko pojacanje bez lazne skromnosti

avatar
Grobar977
Tuesday, 21.06.2016
13:42

Strasno kako se netačno prenose informacije. Iliev nije rekao da nije čuo za tog igrača. Rekao je Leonardo? Koji ima ih više? I onda rekao vi novinari sve znate i kad ce dodje i da je potpisao. On predstavlja priču javnosti kao kad ne zna ko je samo da ne bi ako nas odbije njega kritikovali već će reći ja nikad ništa nisam rekao o Leonardu. Alibi priča od strane bombasa Ilieva ali ako dođe Leonardo (u šta sumnjam) i Cvetinovic bićemo mnogo jači nego prošle godine. ( naravno prodati Bozinova i dovesti drugog špica)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
14:29

A onda prodati i najmanje jednog desnog beka i dovesti i Slovenca Strunu da zategne Tomic sa njim sve strune u odbrani:-D Danas do sest ce se sve znati u vezi Leonarda, patience, please!

avatar
El Diablo
Tuesday, 21.06.2016
15:17

Bolje prodati Bandalovskog jer se on vodi kao stranac,bas kao i Struna.A negde sam procitao da moze Slovenac da igra na obe strane.A spona u njegovom angazmanu mogli bi nam budu Branko Ilic i/ili Balazic. :) Zahovica smo dovoljno uposlili kad nam je doveo Branka. :)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
13:02

N. Stevanovic (Saranov)- Vulicevic/Bandalovski (M. Stevanovic), Gogua,n(Milenkovic), Cvetinovic (Balazic), Bogosavac (Miletic)- Everton (Radin), Brasanac (Marjanovic/Nisic)- Radovic (Jankovic), ????? (Ilic/Djurickovic), Mihajlovic (A. Stevanovic)- Djurdjic (?????/Vlahovic, mozda i Jovanovic).

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
15:10

????? (Saranov)- Struna (Vulicevic/Bandalovski) Gogua, (M. Stevanovic /Milenkovic), Cvetinovic (Balazic), Bogosavac (Miletic)- Everton (Radin), Brasanac (Marjanovic/Nisic)- Radovic (Jankovic), ????? (Ilic/Djurickovic), Mihajlovic (A. Stevanovic)- Djurdjic (?????/Vlahovic, mozda i Jovanovic). Partizan ima navalu koju bi mogao da nazove Laka konjica (Madjari?): Mihajlovic-Djurdjic-Radovic. M(a)DJ(a)R(i):-D

avatar
El Diablo
Tuesday, 21.06.2016
15:20

Ko je taj N.Stevanovic?Onaj iz Cuke?Ako je taj nema sanse da ce on kod nas,jer je Cuka Zvezdina partnerska ekipa,a i rekao je taj da je zvezdas.Ja bih doveo Branimira Aleksica sto je branio za Spartak,Branislava Danilovica sto je branio za Rad ili cak Radunovica,mada bi on bio najtezi za dovodjenje jer brani u Italiji.Ostali su ti skroz okej.Dobro bi nam dosao Vlada Avramov ako jos nije otisao u penziju. :)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
12:45

Hocemo sada jos i zamene za Ilica i Bozinova, strane igrace umesto Saleta i Boze koji kao da je nas igrac, a opet nije, dajte, nemojte nas vise masirati i pasirati!

avatar
El Diablo
Tuesday, 21.06.2016
15:23

Ja sam procitao da dolazi strani spic u slucaju da se proda Bozinov.Trebalo bi prodati igrace poput Subica,Bande,Boze,Braska,Lukica,Stevanovica obojice...platili smo 400 hiljada obestecenja za Djurdjica,treba penale da platimo za Andriju a treba i klubu nesto da ostane.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
16:48

A taj strani spic je Ibrahima Balde:-D Sve te koje si naveo, ali i Kicu...