Promene u Partizanu, ko danas počinje?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.08.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Najavio je promene u timu Marko Nikolić, videćemo ko bi mogao da započne današnji duel protiv Rada od 19 časova.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana, Marko Nikolić, najavio je promene u timu crno-belih za današnji duel protiv "Građevinara", a verujemo da je najviše mislio na sredinu terena.

Nikolić je pred ovaj meč istakao da će one velike promene uslediti tek posle ove utakmice kada nastupi reprezentativna pauza, a da će za ovaj meč pokušati da napravi samo par izmena.

Imajući u vidu da nije bio zadovoljan igrom na sredini terena, Nikolić će najviše menjati na tim pozicijama, a udarac za tim je i odlazak Darka Brašanca koji je otišao u Betis.

Njegovo mesto će najverovatnije zauzeti Saša Marjanović, koji je i doveden najviše zbog činjenice da se verovalo da će Brašanac ovog leta biti prodat.

Na golu će biti Kljajić jer Šaranov danas izostaje.

U poslednjoj liniji tima ne bi trebalo da bude previše promena, Nikolić više veruje Miletiću nego li Bogosavcu, desno će biti Vulićević, a u sredini najverovatnije Milenković i Balažic.

Pošto Nikolić forsira formaciju 4-4-2, očekujemo na sredini terena još Evertona i Leonarda, pošto u timu neće biti Mihajlovića. Ostaje veliko pitanje ko bi mogao na desnu stranu sredine terena, a imajući u vidu da Nikolić ceni kvalitete Alena Stevanovića, moguće je da će baš nekadašnji igrač Intera zauzeti tu poziciju.

Napadački dvojac će skoro sigurno biti Božinov i Radović pošto Đurđić nije u konkurenciji za ovaj meč, a Đurđević nije u potpunosti spreman i uklopljen u tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Play Fair Today
Saturday, 27.08.2016
17:53

Cuo sam da se navodno pregovara s Krasicem. Nikolic trazi resenje na desnom krilu i vode se pregovori iza zatvorenih vrata.

avatar
ercov
Saturday, 27.08.2016
14:13

Okreni obrni, opet isto. Staviti Kljajica umesto Saranova je potez gubitnika i prava slika i prilika da se totalno izgubio kompas u vodjenju prvog tima. Alen Stevanovic od kako je dosao u Partizan nije odigrao jednu jedinu utakmicu za prelaznu ocenu ali zato kod ovog gubitnika od trenera ima zagarantovanu minutazu.Sta ce se desiti ukoliko se nedaj Boze, Vulicevic povredi ili zbog kartona preseli na tribine !? Mihajlovica stavlja na klupu jer zauzima mestu koje najvise odgovara Leonardu.Vezni red ce opet morati preko veterana jer pametni Tomic i Ilijev nisu razmisljali da dovedu takvog tipu igraca. Posto je i celavi izgubio strpljenje sa Djurdjicem opet cemo imati priliku da gledamo Bozinova kao jedinog spica a sto se tice Djurdjevicanne zelim da se izjasnjavam jer je on vec sve svoje rekao da je dosao samo zbog trenera Nikolica. Nenade Bjekovicu stizi sto pre i spasi nas vise ove agonije kojoj se kraj nenazire nigde.

avatar
Zmaj sa Juga
Saturday, 27.08.2016
14:10

A sta je sa Jankovicem?

avatar
Blazer
Saturday, 27.08.2016
14:52

trenutno ne računa na njega ozbiljno

avatar
milisavr
Saturday, 27.08.2016
15:28

Povredjen valjda .