Promena u stručnom štabu Partizana, na klupi još jedna klupska legenda!

Autor: Ivan Cvetković
petak 09.08.2019.
14:31
Izvor: Sportske.net

Bio je na različitim mestima, ali nikada na klupi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Obradovao je Partizan svoje navijače sinoćnom sjajnom partijom protiv Malatije.

"Crno-beli" su bili opasni tokom čitavih 90 minuta, stvorili dosta izglednih prilika, pa je pravo čudo kako su Turci uspeli da izgube samo 3:1.

Dan nakon pobede usledila je velika promena u stručnom štabu pošto je klub objavio da će novi pomoćnik Savu Miloševiću biti Albert Nađ.

Nekadašnji fudbaler Partizana je svojevremeno bio u klupskim strukturama svog matičnog kluba, u jednom periodu i kao sportski direktor kluba, ali je nakon godinu dana napustio tu funkciju u maju 2014. godine.

Milan Đuričić i dalje ostaje prvi Miloševićev pomoćnik, a u stručnom štabu su još i Nenad Cvetković i Strahinja Pandurović, kao i trener golmana Nemanja Jovišić i kondicioni trener Marko Stojanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc
Friday, 09.08.2019
19:23

Ja ne znam kako vi partizanovci gledate na sve ovo. Mene je Savo kupio, mada nikada nisam bio protiv njega i bilo mi je drago kad je dosao. Ali najvise me je kupio kondicioni trener. Partizan ne pamtim da je bio ovako spreman. Ljudi , oni scni stu grizli i u 90-tom minutu. Svaka cast i za Savu i strucni stab ali najveci respekt za kondicionog trenera.

avatar
BloodY RippeR
Saturday, 10.08.2019
02:53

Pa iskreno deluju dobro u napadu ali definitivno bi voleo da su doveli i nekog krstenog z.veznog poput mede i dr.mo jer mi nekako deluje da u tom segmentu smo definitino bezidejni sobzirom da uvek mora neko iz ofanzive da prenosi tu loptu ka ostalim ofazivnim. Za grupu u evropi nam definitivno treba jedan kvalitetni na toj poziciji ako planiramo da prezimimo.

avatar
RIP KOBE
Friday, 09.08.2019
16:37
avatar
RIP KOBE
Friday, 09.08.2019
16:37

povratak adija! jos samo da odu ovi i da ne doju oni nego pravi i milina!

avatar
SvetskiSampion
Friday, 09.08.2019
14:37