Promena termina - Olimpijakos na "Marakani" već u nedelju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
18:56
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost i navijače da je došlo do promene termina odigravanja prijateljskog meča sa Olimpijakosom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Novopečeni šampion Srbije obavestio je u petak navijače da će prijateljska utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa biti odigrana u novom terminu zbog pomeranja koja su se dogodila u Grčkoj.

Olimpijakos će u Beogradu gostovati 8. maja, dva dana pre no što je prvobitno bilo planirano, dok satnica ostaje ista pa će meč početi u 19 časova.

Promena u terminu dogodila se zbog pomeranja finalne utakmice Kupa Grčke, ali ne sumnjamo da će novonastala situacija uticati na dolazak velikog broja navijača Crvene zvezde na meč sa "bratskim" klubom.

Podsećamo da su u petak puštene u prodaju karte za prijateljski susret Zvezde i Olimpijakosa, a više informacija o cenama ulaznica i dinamici prodaje možete dobiti OVDE!

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će na stadionu "Rajko Mitić" odigrati utakmicu 5. kola plej-ofa Superlige protiv Vojvodine, pa ostaje da vidimo kako će novi momenti i to što će crveno-beli u dva dana odigrati dva meča uticati na izbore Miodraga Božovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke