Promena rasporeda - Partizan sa Željom za polufinale

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.06.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će svoju utakmicu 2. kola na Kupu prijateljstva odigrati u ranije predviđenom terminu, ali je na ostalim susretima došlo do malih pomeranja.

ecfc.rs
ecfc.rs

Povezane vesti

U utorak je na Zlatiboru počeo prvi Kup prijateljstva evropskih klubova na kojem učestvuju i omladinci tri najveća srpska kluba.

Pošto je duel Budućnosti i Dinama iz Zagreba prekinut zbog velikog nevremena, a danas će biti nastavljen od 10 časova, došlo je do određenih promena u rasporedu utakmica 2. kola koje su bile zakazane za sredu.

Utakmica Grupe D između Olimpije i Udinezea počeće u 13 umesto u 17 časova, a promene su napravljene i u Grupi C. Oba meča 2. kola Grupe C počeće od 18 časova umesto od 13 i 14, kako je bilo predviđeno prvobitnim rasporedom.

Omladinci Partizana nakon jučerašnjeg trijumfa nad Videotonom danas igraju protiv Željezničara (11.00) i lako bi mogli da već danas obezbede plasman u polufinale ukoliko savladaju predstavnika Bosne i Hercegovine.

Željo je u prvom kolu savladao Fenerbahče rezultatom 4:3, pa bi Partizan pobeda nad klubom iz Sarajeva i povoljan ishod duela Videotona i Fenera (da ne slavi Fenerbahče) odveli u polufinale.

Crvena zvezda posle poraza od Sarajeva danas igra protiv Osijeka, dok će Vojvodina odmeriti snage sa zagrebačkim Dinamom.

Evo i kompletnog rasporeda 2. kola koje je na programu danas. Od 10 časova na teren izlaze omladinci Budućnosti i Dinama da dovrše juče započeti posao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke