Promašaji odveli Jagodince u prvi poraz

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine odigrali su u subotu drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. "Ćurani" su prvi poraz upisali usled izuzetno loše realizacije i nešto lošijeg suđenja Slovenca Tretnjaka.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nakon jučerašnjeg trijumfa u duelu sa Krkom iz Novog Mesta fudbaleri Jagodine doživeli su i prvi poraz na pripremama za novu sezonu.

Izabranici Mladena Dodića u subotu su se sastali sa slovenačkim Zavrčom koji je slavio rezultatom 2:1 (2:0) iako prikazanim na terenu nije zaslužio ni remi.

Trener Jagodine odlučio je da utakmicu počnu igrači koji su u petak imali manju minutažu i oni koji nisu nastupili protiv Krke ali to nije uticalo na kvalitet igre sastava iz grada na Belici.

Jagodina je tokom prvog dela igre diktirala tempo i stvarala šanse a Zavrč je pogađao iz malobrojnih prilika.

Prvi pogodak za Zavrč postigao je Šafarić u 28. minutu utakmice i to iz slobodnog udarca. Slovenci su duplirali prednost minut pre odlaska na odmor iz penala koji im je poklonio sudija Tretnjak.

U drugom poluvremenu stanje stvari na terenu nimalo se nije promenilo. I dalje je Jagodina bila ta koja je dominirala i stvarala šanse a jednu je uspeo da realizuje Đorđe Šušnjar koji je u igru ušao sredinom drugog dela.

Bio je to drugi pogodak za Đorđa Šušnjara na dva odigrana meča čime je pokazao da polako ulazi u dobru formu. Ipak, fudbaleri Jagodine danas se nisu pokazali u dobrom svetlu kada su realizatorske sposobnosti u pitanju pa poraz od Zavrča najpre dolazi kao rezultat mnogobrojnih propuštenih prilika.

Podsećamo da je Jagodina danas dobila prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Za "Ćurane" će u narednoj sezoni nastupati Vladimir Jovančić koji će se ekipi priključiti na pripremama u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke