Promašaj sezone u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.11.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Napadač fudbalskog kluba Partizan Nemanja Nikolić sigurno će ući u najužu konkurenciju kada se bude birao promašaj sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mogao je Partizan da duplira vođstvo u duelu sa Radnikom već na startu drugog poluvremena, ali je ostalo 1:0 nakon neshvatljivog promašaja Nemanje Nikolića.

Borbeni Marko Janković probio je po levoj strani terena i nesebično asistirao Nikoliću koji je natrčavao na drugu stativu.

Činjenica je da je lopta blago odskočila pre nego što je Nikolić uputio udarac, ali to ipak ne može da bude opravdanje za ovakav promašaj.

Umesto u mrežu Nikolić je loptu poslao visoko preko gola u situaciji kada se nalazio metar ili dva ispred protvičničkih vrata.

Nedugo zatim veliku šansu imao je i Rikardo Gomeš ali je u situaciji "1 na 1" golman Radnika izašao kao pobednik i sprečio čist gol.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko023
Sunday, 11.11.2018
16:16

Treba najuriti I tebe i onog blentavog Ilieva sto te je dovukao u Partizan. Ovaj lik me nervira svakim svojim dodirom lopte. Najvece drvo pored Markovica i Miletica sa kosom. I Kosovica naravno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 11.11.2018
17:06

Nije on drvo kao neki (ume lik sa loptom i da podeli neku dobru loptu, pas i macku ovaj asistenciju) nego je spor kao sam djavo.

avatar
Osijek 51
Saturday, 10.11.2018
21:39

Da se meni kao bivsem seoskom fudbaleru ovo dogodilo , ja bi morao promijeniti mjesto boravka, amater je ozbiljniji od ovoga...

avatar
Marko023
Sunday, 11.11.2018
23:00

Dobar je za neku rotaciju. Ovaj Iliev nas je unakazio sa dosadašnjim prelaznim rokovima. Pa vise od pola ovih igraca ne bi ni prismrdeli stadionu prethodnih godina. Ko god da dodje na mesto sportskog direktora ceka ga pakleni posao,prvo da se resi ovih balvana a onda i da dovede 2-3 ozbiljna igraca. I naravno kondicioni da leti sa njima u paketu. Fizicka sprema nasih igraca je skandalozna.Sportski pozdrav

avatar
zg partizan igokea
Saturday, 10.11.2018
16:21
avatar
Fikan
Saturday, 10.11.2018
15:55

Ovo se svima moglo dogoditi,ne vidim razlog zašto pljujete dečka.Lopta je nezgodno odskočila.Vec vidim naslov u nekim medijima "KAKVA SRAMOTA ZA PARTIZAN,PROMAŠAJ SEZONE"...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 10.11.2018
15:18

Morao je da zna da ce lopta mozda malo nezgodno odskociti dok ne stigne do njega. I taj se nasao da pametuje...

avatar
petar000
Saturday, 10.11.2018
15:39

Dekoncentrisano to sve. Ne igraju lose, ali stvarno u pojedinim trenucima mnogo proste stvari komplikuju. Nikolic je danas bio prilicno dobar, bez obzira na ovaj promasaj. Meni je veci problem ovaj drugi (Rikardo) , za koga sam jos na pocetku sezone pisao da nema nikakvu tehniku suta i to se stalno potvrdjuje. Mislim da ni on ne zna koja mu je noga bolja. Ne leze na loptu pri sutu, nego ima neke cudne polozaje tela, zato i ne moze da pogodi u gol ni slucajno. Ne zna ni stopalo da namesti kako treba pri sutu, bas onako, neskolovan fudbaler, divljak. Strasno je da ovakve utakmice gde smo ovoliko dominantni ne umemo da resimo posle sata igre, vec sve do kraja strepimo da ne udje neka slucajno. U sustini ovaj zaostatak i jeste proizvod uglavnom toga uz par gresaka sudija koje su istini za volju bile katastrofalne.

avatar
petar000
Saturday, 10.11.2018
21:00

Pa problem je sto i on i Nikolic vise vole te pozicije po strani. Ni jedan nije onaj koga samo lopta prema golu vuce. Ali stvarno, kad bi se napravila kompilacija Rikardovih promasaja i golova cak, lagano se vidi da on ni malo ne kontrolise loptu pri sutu. Jednostavnoi ne gadja nista, nego je opali kako stigne. Video si kako Ivanovic opali po lopti i tacno pri sutu vec vidis da ce biti gol, a ovaj nekako kao da sutira vezanih ociju, pa ako pogodi loptu, pogodio je.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 10.11.2018
16:09

Sve vise pocinjem da razumem one koji stalno potenciraju to da je Gomes (bio) krilo...

avatar
Петар Чалић
Saturday, 10.11.2018
16:08

Сад, после Ђукића, је макар игра добра. Али коњине једноставно не знају гол дати...