Proleće tek počelo, a Partizanovi fudbaleri - ''iscrpljeni''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
14:11
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iscrpljeni protiv Zvezde, iscrpljeni protiv Radničkog...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Često se žalimo na loš kvalitet domaće Superlige, da naši najbolji klubovi nemaju dovoljno jakih utakmica kako bi spremniji dočekali evropske izazove, a kada dođe do tih jakih utakmica, onda je ''iscrpljenost'' česta reč.

Tako je i ovih dana sa ekipom Partizana.

U prvoj reakciji posle poraza od Radničkog, trener crno-belih Zoran Mirković je, između ostalog, konstatovao da je njegova ekipa bila ''istrošena'' posle 159. večitog derbija.

''Ne mogu da igračima zamerim mnogo, s obzirom da je ova utakmica došla posle velike potrošnje i fizičke i emotivne. Momci su hteli, videli ste, ali kao da nam je falio taj poslednji zamajac. Nismo mogli da premotamo nikako do željene brzine'', istakao je Mirković.

Ekipu Partizana sutra očekuje gostovanje kod Voždovčana, a uoči tog duela, vezista Goran Zakarić koji nije nastupio protiv Nišlija zbog kartona, primećuje da su njegovi saigrači sada ''iscrpljeni'' i od utakmice sa Radničkim.

''Bilo mi je veoma teško što nisam mogao da pomognem ekipi. U fudbalu, nažalost, sitnice ili pad koncentracije u trenutku mogu poništiti kompletan utisak cele utakmice.

Nema mnogo priče, posle poraza od Radničkog ekipa je bila mentalno i fizički iscrpljena. Dobili smo dan pauze i to nam je prijalo'', istakao je Zakarić u izjavi za ''Informer''.

Posle svega, postavlja se pitanje šta bi bilo da imaju i evropske obaveze?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.03.2019
10:26

Samo zvezdinim navijačima može da bude čudno što su igrači iscrpljeni jer ne vidim šta je tu čudno posle 2 utakmice u 4 dana i protiv protivnika i protiv sudija. zvezda pak ne može to da razume jer pored toga što joj se sklanja po pola tima mora sudija da joj svira izmišljene prekršaje čim izgube loptu ili sudija nasluti da će je izgubiti tako da igraju bez duela - u baletu i nisu neki napori, a osim toga moraju i da im izmišljaju penale da bi pobedili svoju filijalu. Žalosno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 10.03.2019
23:04

Zbog cega ti stalno kroz svoje tekstove ponavljas da svi u Srbiji voli Zvezdu, a vas niko. Nema potrebe da ponavljas stalno jedno te isto jer sve to svi mi dobro znamo.

avatar
The Bear of Highbury
Saturday, 09.03.2019
15:47
avatar
Südkurve München
Saturday, 09.03.2019
15:22
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 09.03.2019
15:16

Sta bi bilo da imaju pravog kondicionog trenera? Basara, vrati se!

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 09.03.2019
16:01

A sta bi bilo da nemaju kondicionog uopste kao mi za vreme Grofa posto mu nije trebao :),pa krenu grčevi od 60 minuta :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 09.03.2019
16:12

Ko bi rekao da moze i gore od ovoga...