Proključalo na jugu, teške optužbe ''Recka'' Antića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.10.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kako sezona odmiče, tenzije su sve veće između ova dva kluba.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Novajlija u ligi, ekipa Dinama iz Vranja, svoje utakmice kao domaćin u Supeligi igra na stadionu Radnika iz Surdulice, ali odnosi između ovih klubova postaju sve zategnutiji.

Počelo je izjavom ''alfe i omege'' Dinama Dragana Antća ''Recka'' da Surduličani žele da ih izbace iz lige, na šta je oštro reagovao prvi čovek Radnika Novica Tončev koji je i član IO FSS i koji je zatražio kaznu za Antića zbog narušavanja ugleda Fudbalskog saveza Srbije.

Međutim, danas se Antić u izjavi ''Žurnalu'' ponovo oglasio, novim teškim optužbama na račun Tončeva.

Ostao je pri stavu da Surduličani pokušavaju da izbace Dinamo iz lige, a onda je još žešće nastavio:

''Svaka čast Novici Tončevu što je napravio stadion, naš grad je kiksnuo na tom polju, ali bez obzira na to ne dozvoljavam da vređaju Dinamo i grad Vranje koji je za njih institucija. Mogu da igraju još 30 godina u Super ligi, Surdulica će za nas ostati obično selo.

Oni bi da nam pomažu, a kada igramo prijateljske utakmice da se sklonimo da nas pobede.

Ne znam šta Tončev dopušta sve sebi. Svi znamo kako je postao predsednik FS RIS. Sudije koje su nam dosudile penal protiv Napretka i Čukaričkog direktno je Tončev delegirao.

Dinamo je na vetrometini, a Novica Tončev, kao predsednik FS Regiona istočne Srbije zloupotrebljava svoj položaj kako bi ispao Dinamo, a ne Radnik'', izjavio je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
11:58

Kakva samo grcevita borba za mesto prve pratilje izmedju r/j-adnickog, r/j-adnika iz Surdulice i ovih obicnih jadnika iz Vranja koji su svoju veliku profesionalnost pokazali proletos, mnogo su im izgleda topli i udobni skuti mezimice drzav(n)e.