Proključala južnjačka krv - Stigli snimci iz Surdulice!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.11.2018.
22:08
Izvor: Sportske.net

Svega je danas bilo u derbiju "južne pruge" u Surdulici. Pomoćni trener Dinama poručio da Vranjanci više neće igrati na stadionu Radnika.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Utakmica 15. kola Super lige Srbije između Radnika i Dinama obeležila je subotnji deo programa u domaćem šampionatu.

Prava je šteta što ljubitelji fudbala u Srbiji nisu mogli da prate dešavanja iz Surdulice u direktnom prenosu, pošto se na osnovu šestominutnih hajlajtsa može zaključiti da je u derbiju "južne pruge" bilo svega!

Vodeći gol Radnika bio je pravo remek delo, pošto su domaći izveli prelepu akciju koju je završio Igor Zlatanović.

Nakon spornog penala u 38. minutu gosti napuštaju teren, a kada su odlučili da se na isti vrate dočekani su "na nož" od strane domaće publike.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima, još mnogo šansi viđeno je u drugom delu ali i koškanja među igračima koja su pretila da prerastu u fizički obračun.

Nakon meča pomoćni trener Dinama izjavio je da Vranjanci više neće igrati na stadionu u Surdulici koji je od početka sezone bio i njihov domaći teren.

Videćemo hoće li posle svega reagovati i Disciplinska komisija FSS, reklo bi se da je materijala za pokretanje postupka bilo.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 04.11.2018
13:10

Ја не видим шта је спорно код овог пенала. Прикљештио му руке и оборио га. Не могу да верујем да се неко буни за ово. Ја мислим да се ни у Партизану за ово не би бусали, а они су познати колико су нереални и необјективни.