'Proglas' iz Humske: "Navijači, ne radite OVE stvari!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.10.2017.
22:44
Izvor: Sportske.net

Nešto više od dve nedelje ostalo je do novog okršaja Partizana i Skenderbega, ali u klubu iz Humske već sada kreću u akciju "edukacije" navijača.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su u četvrtak nerešeno sa Skenderbegom u Elbasanu, a velika stvar je što na toj utakmici nije bilo incidenata.

Ukoliko izuzmemo skandiranja sa tribina domaćin je uspeo da uspešno pregrmi organizacuju ove utakmice visokog rizika, a uskoro isti posao čeka crno-bele.

Zbog svega što se Partizanu dešavalo minulog leta i pretnje UEFA da će sledeći incident skupo koštati Partizan, klub iz Humske krenuo je sa "edukacijom" svojih navijača.

Navijačima je kroz neku vrstu proglasa saopšteno kako će morati da se ponašaju na utakmici sa Skenderbegom i šta je sve važno da urade da bi stvari protekle u najboljem redu.

Pomalo neshvatljivo, jedan od najvećih problema za Partizan ponovo će biti obezbeđivanje prolaza i stepeništa na tribinama koji moraju da budu slobodni za vreme meča.

Evo šta su se iz Humske poručili navijačima manje od dve nedelje uoči duela sa Skenderbegom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Capkunovic
Monday, 23.10.2017
21:54

Nije problem strogo iskontrolisati svakog ko ulazi na stadion da nema pirotehnicka sredstva, ali je problem zabraniti navijacima da pevaju: ubij, ubij siptara ili ko ne skace taj je siptar, a to je gotovo sigurno neizbezno, a UEFA ko da jedva ceka da se to desi pa da sankcionise i izbaci Partizan iz evropskih takmicenja. Krivo mi je samo sto se ne primenjuju isti kriterijumi za sve. A zna i UEFA dobro da je nemoguce iskontrolisati tako veliku masu ljudi, pa dovoljno je da grupica od desetak ljudi krene da peva rasisticke pesme protiv siptara, i odmah ce se primiti cela tribina da peva to isto, i sta sad, resenje je izbaciti klub!?!?!

avatar
Sale Mladenovic
Monday, 23.10.2017
18:44

Ponoviću i ovde.Malom Jovanoviću hitno treba naći mesto u prvom timu Partizana.Brusite sami dijamant ,da Vam i on neode kao gromada kamena .Drugo dete voli svoj klub i srcem igra za voljeni grb na grudima.Ožegović u gostima a Đorđe kući trebaju da igraju kada već ima mesta samo za jednog.Nemože Ognjen protiv bunkera ,dok bi se mali tu mnogo bolje snalazio.Ognjen je igrač kome treba prostora a u zgusnutim odbranama gde se klubovi brane na 20 metara sa 10 igrača teško dolazi njegov nesporni kvalitet do izražaja.

avatar
Ivo
Monday, 23.10.2017
16:00

Tavambu iza Ožegovića tu je odličan

avatar
Ivo
Monday, 23.10.2017
15:59

jA BI 2 vola posle utakmice na ražnju ,jeftiniji je no kazne koje plaćamo i jednom jednoj grupi drugi put drugoj grupi priuštio za fer navijanje

avatar
Zeljko Trisic
Monday, 23.10.2017
13:36

Albanci su bili pametniji, bio im je prazan stadion. Sigurno nije zato sto je neatraktivan protivnik, da su ih pustili bio bi pun vec da bi izbegli nemire i eventualno izbacivanje iz Evrope zbog navijaca

avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Monday, 23.10.2017
08:20

Manjak zareza, nedostatak razmaka posle zareza i izmedju redova (tamo kod nabrajanja), preterana upotreba tri znaka uzvika, pocinjanje recenice sa -jer-, pomogni umesto pomozi...

avatar
Mads87
Sunday, 22.10.2017
23:27

MESTA SU NUMERISANA!!Ne znam karta mu ne smrdi

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 22.10.2017
23:00