Problemi sa povredama i vizama - Krstajić uručio naknadni poziv

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.03.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odlučio je da naknadno u nacionalni tim pozive još jednog igrača.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se u ponedeljak u Staroj Pazovi uoči kontrolnih mečeva koje će nacionalni tim odigrati krajem meseca protiv selekcija Maroka i Nigerije.

Selektor Mladen Krstajić suočio se već prilikom okupljanja sa određenim kadrovskim problemima koji će očito biti rešavani u hodu.

Strateg "Orlova" saopštio je novinarima da je već uputio naknadni poziv vezisti Valensije Nemanji Maksimoviću zbog problema sa povredom koje ima Sergej Milinković-Savić.

Vezista Lacija pojavio se na okupljanju u SC FSS u Staroj Pazovi ali neće biti spreman da zaigra u mečevima sa Marokom i Nigerijom.

Probleme sa povredama imaju još Luka Milivojević, Miloš Veljković i Vujadin Savić, ali će o njihovom zdravstvenom stanju biti više reči nakon što prođu dodatne testove.

Pored problema sa povredama Mladen Krstajić je apostrofirao i probleme sa vizama za Veliku Britaniju i to kod igrača koji su novi na spisku.

"Specifična je situacija za pozive mnogih igrača jer je problem sa vizama, znate da drugu utakmicu igramo u Londonu", objasnio je Krstajić.

Srbija protiv Maroka igra u petak u Torinu, a četiri dana kasnije protiv Nigerije u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
19:30

PRAVDA ZA SUBOTICA! Golmani nam ne trebaju, Pejcinovic moze i desnog beka ako vec nece Gajica, Spajic, Milenkovic, Rodic- Gudelj, Radoja- Sulejmani, Jojic, ? (ja bih ovde zvao Mireta Radovica iako je najveci deo karijere bio (prevashodno) to desno krilo, a u poslednje vreme i ofanzivni vezni- ili njega ili Kataija ili Lazovica koji bi presao desno, a M.S. onda moze komotno da predje na levu stranu)- Jovic (Djurdjevic). Na stoperu jos i Rosic, u spicu Pavlovic ili cak i Skuletic.

avatar
Srpska dijaspora
Monday, 19.03.2018
20:26

Priznaj da nisi Srbin. Ove ljude bi poželio samo selektor Švajcarske ili Kostarike...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 19.03.2018
18:55

Odlicno. Taman da pozove jos i Pejcinovica i Radoju ili Jojica.