Problemi pred revanš sa Suduvom, na koga Miloje ne može da računa i šta se to promenilo od juče?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.07.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Zvezdin trener je juče naglasio da nema zdravstvenih problema u igračkom kadru, danas stižu drugačije informacije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Oko 19 časova i 30 minuta biće poznate startne postave za revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve (početak meča u 20:45h), a kako sada stoje stvari, dva Zvezdina velika pojačanja u aktuelnom prelazn om roku neće biti u konkurenciji za sastav tima.

''Mozzartsport'' je preneo najnovija saznanja sa ''Marakane'' da novi napadač, Portugalac Tomane neće moći večeras da nastupi, jer je doživeo povredu prednje lože. Dodatni problem je i prva procena da će morati da pauzira oko dve nedelje, pa po svemu sudeći neće moći ekipi da pomogne ni u drugom kolu kvalifikacija.

Ni to nije sve. Isti izvor navodi da i vezista Hoze Kanjas koji je nedavno stigao iz PAOK-a, takođe ima problema sa povredom prednje lože, ali da je kod njega povreda blaže prirode. Ipak, sumnjamo da bi trener Milojević bilo šta rizikovao večeras, pa najverovatnije ni Kanjasa nećemo videti na delu u revanšu protiv Suduve.

Dobra vest je da se Radovan Pankov oporavio od sličnog problema, zbog kojeg je propustio veliki deo priprema, a njegov prvi nastup u takmičarskim utakkmicama od dolaska u Zvezdu očekuje se za vikend, na startu Superlige protiv Javor Matisa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 16.07.2019
18:42

3 rupture prednje loze kod 3 nova igraca nije slucajnost u radu Supermiloja. Za Kanjasa nisam iznenadjen posto je pola povredjen pola zdrav, ali ocigledno je da nesto lose radi Supermiloja sa svojim strucnjacima iz staba jer je i prosle sezone puno igraca imalo istu povredu.

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 16.07.2019
18:21

Ma divno et, doveli smo polupane igrace izvan ozbiljnog trenaznog procesa.Pitam se samo kad smo zadnji put uboli pojacanje davno bese.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 16.07.2019
17:58

Miloje je svaki problem resio, pa i ovaj ce

avatar
Mića86
Tuesday, 16.07.2019
17:52

Pankov, Kanjas, a sad i Tomane, prošle godine Vulić, pretprošle mislim da je bio Stoiljković. Dakle nije do njih, Uprava dovodi ta pojačanja sa felerom. Em preskoče pripreme i uhodavanje sa novim klubom, em preskaču treninge i utakmice zbog kojih su i dovedeni. Od Boaćija samo još Miloje nije digo ruke, Joveljića su prodali, Pavkova još kad žele da prodaju i verovatno je pitanje dana kada će otići... i ostaje nam anemični Boaći i povređeni Tomane. Kako će da prežive prva dva kola bez napadača, ja stvarno ne znam.

avatar
iskusna vezara
Tuesday, 16.07.2019
17:41

kanjas, ..tomane i pankov.. svi povredjeni. bravo za fantastican prelazni rok