Problem za "Orliće" - Rajković povređen!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2015.
14:03
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije koji danas igraju protiv Italije u okviru 4. kola kvalifikacija za EP u Poljskoj neće moći da računaju na golmana Rajkovića.

BETA/AP Photo/Paulo Duarte
BETA/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije danas igra meč 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i to derbi meč protiv Italijana koji kao i mi imaju maksimalan učinak bez ijednog primljenog gola.

Od 18:30 počinje ovaj meč na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, a naši momci će najverovatnije izaći na teren bez najboljeg golmana Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, Predraga Rajkovića.

Naime, kako javlja SOS kanal, mladi golman se požalio na bol u kolenu i nije u mogućnosti da brani ovaj meč danas, pa će na gol mladi golman Atalante koji je ove sezone prešao u Italiju iz Rada, Boris Radunović.

Još uvek nema nagoveštaja o kakvoj se povredi radi, nama preostaje samo da se nadamo da nije ozbiljnije prirode i da će uskoro nekadašnji golman Crvene zvezde biti spreman za nove izazove, kako u mladoj, tako i u A selekciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
16:34

Dobro, Boris ih barem bolje poznaje:-D

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 13.11.2015
15:48

Mozda to i nije problem..... Hendikep za Italiju !!!!Naprimao se ove sezone mnogo golova .... Voleo bih da vidim njegovu statistiku ove sezone !Decko je u autu sto se forme tice!!!!

avatar
Lord of Nottingham
Friday, 13.11.2015
18:19

Znaci ovo samo moze da se cuje od vas, da blatite nekog zato sto je igrao u Zvezdu.. Aj evo druze ja se ne bih bunio da u reprezentaciju igraju sve sami grobari ako ce nam to donijet rezultate.. A kad vec pricas za Rajkovu formu, da malo pomenemo i Zivkovicevu (osim meceva sa Augsburgom i AZ-om) sta je on to uradio ove sezone?

avatar
cholic
Friday, 13.11.2015
20:22

Ko ovde spominje klubove?! Mi ili ti? Ili se ne sme reci nista lose o golmanu koji je samo u LS primao po 4 u svakoj tekmi samo zato sto je igrao u zvezdi! Previse licno shvatas i to je tvoj mozda i najveci problem

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 13.11.2015
20:21

Isto bih i za Zivkovica napisao!!!! Mogu pod ruke da se uhvate zajedno !!! Samo sam realan !

avatar
Baxter Stockman
Friday, 13.11.2015
15:47

Kakve golove prima u Izraelu, ovo je sreca za reprezentaciju.